Una dintre firmele care construiesc ansamblul rezidențial Avanera va ridica un bloc cu opt etaje pe strada Gheorghe Doja din Suceava

SC AC Mobile SRL, firma care împreună cu SC Trutzi Real Estate SRL și SC Rovana Impex SRL construiesc ansamblul rezidențial Avanera, unul dintre cele mai interesante proiecte imobiliare din municipiul Suceava, va ridica un bloc cu opt etaje pe strada Gheorghe Doja.

Primăria municipiului Suceava a anunţat publicul interesat despre intenţia de elaborare a „PUZ cu Regulament de urbanism aferent, în baza unui aviz de oportunitate pentru construirea ansamblu rezidențial cu clădiri de locuit colective, spații comerciale, spații pentru alimentație publică, spații pentru prestări servicii, locuri de parcare, sistematizare verticală, racorduri/branșamente”, pe un teren în suprafață de 4.000 mp situat în municipiul Suceava, pe strada Gheorghe Doja. Inițiatorul proiectului este  SC AC Mobile SRL.

Publicul interesat este invitat să transmită observații și propuneri privind intenția de elaborare PUZ, în termen de cinci zile de la data de 3 martie 2022 la registratura Primăriei municipiului Suceava din bulevardul 1 Mai, nr. 5A, de luni până vineri sau pe adresa de e-mail urbanism@primariasv.ro

Observațiile și propunerile transmise sunt necesare în vederea stabilirii cerințelor de elaborare/eliberării avizului de oportunitate și vor fi analizate în Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism.

Concret, pe strada Gheorghe Doja va fi ridicat un bloc cu opt etaje, cu spații comerciale la pater și parcare la demisol. Complexul rezidențial va avea maximul 110 apartament și minimum 117 locuri de parcare.

Adauga comentariu