Unul dintre indivizii care i-au bătut pe fiica primăriței din Capu Câmpului și pe iubitul tinerei a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare

Judecătoria Gura Humorului l-a condamnat pe Nicolae Adrian Parascan la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Termenul de surpaveghere stabilit este de doi ani.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Inculpatul Ciprian Alexandru Moroșan va fi judecat într-un dosar separat pentru același eveniment.


În luna decembrie a anului 2019, o tânără (25 de ani la acea vreme) și prietenul acesteia (24 de ani la acea vreme) au fost bătuți în plină stradă de către Nicolae Adrian Parascan (29 de ani la acea vreme) și Ciprian Alexandru Moroșan (27 de ani la acea vreme). Ultimii doi păreau sub influența băuturilor alcoolice, conform victimelor.

Totul s-a întâmplat pe drumul comunal „Isachia” din comuna Capu Câmpului. Atunci, Alina Prelucă, fiica primăriței comunei respective, se întorcea din oraș împreună cu prietenul său. Aceștia circulau cu un autoturism condus de tânăr.

La un moment dat, cei doi au văzut pe marginea drumului un autoturism cu o roată căzută în șanț. Lângă gardul din zonă se aflau doi bărbați. Unul dintre cei doi a pătruns pe carosabil și i-a făcut semn prietenului Alinei să oprească. Individul i-a reproșat tânărului că circulă cu viteză mare. În aceste circumstanțe, tânără a deschis geamul și l-a întrebat pe individ ce are de gând să facă. Atunci, individul a prins-o de gât pe tânără. Văzându-și iubita strânsă de gât, tânărul a coborât de la volan. Cei doi indivizi puși pe scandal au năpustit asupra celor doi tineri și i-au bătut. Victimele au fost lovite cu pumnii și picioarele.

Bătaia a fost oprită de doi localnici care au auzit țipetele disperate ale tinerei agresate.

Agresorii au reușit să scoată mașina din șanț și au plecat de la fața locului. Tânăra a pus mâna pe telefon și a sunat la 112.

La scurt timp, o altă mașină l-a adus pe Ciprian Alexandru Moroșan la fața locului. Alina și iubitul său s-au blocat în mașină, dar agresorul a început să îi amenințe și să le lovească autoturismul. Moroșan a spart geamul unei portiere, iar trei chioburi i-au intrat tinerei în ochi. Pe urmă, sălbaticul a fugit de la fața locului.

După ce polițiștii au ajuns la locul faptei, victimele au fost transportate cu ambulanța la Spitalul din Gura Humorului.

Când au fost întrebați despre evenimentul respectiv, făptașii au recunoscut o parte din faptele lor.

„Această agresiune reprezintă o răzbunare, dat fiind faptul că familia lui Moroşan Ciprian nu agreează ideea că mama mea este primar în comună. Chiar şi în momentul altercaţiei, Ciprian Moroşan îmi spunea că mă urăşte pentru că sunt fata primarului. Cei doi au venit plângând să-şi ceară iertare, însă nu voi trece cu vederea faptele lor, mai ales că am fost pe punctul de a-mi pierde vederea din cauza sticlelor ce mi-au intrat în ochi. Sunt hotărâtă să nu-i iert şi îmi doresc să răspundă în faţa legii pentru faptele lor şi să fie pedepsiţi”, a spus Alina Prelucă pentru Monitorul de Suceava.

Sursa foto: monitorulsv.ro

Adauga comentariu