UPDATE Băiatul de 11 ani fugit de acasă a fost găsit. Copilul a luat 500 de lei din banii părinților și s-a plimbat cu taxiul pe ruta Rădăuți-Suceava-Bogdănești, cu oprire la Mc Donald's unde a mâncat

Un băiat de 11 ani din Rădăuți a fost dat dispărut de familie. Pe Facebook a circulat o postare prin care familia minorului a oferit detalii cu acesta și cere ajutorul oamenilor pentru a-l găsit cât mai repede pe Darius.

Copilul se pare că a plecat de acasă cu o bicicletă. La un moment dat, acesta a abandonat bicicleta și a luat un taxi din Rădăuți până în Suceava, mai exact până la Mc Donald's. Ultimele informații au fost confirmate chiar de către taximetristul care la plimbat pe băiat minute bune cu mașina.

 

Până să se afle despre plimbarea cu taxiul, o armată de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și cetățeni de rând au luat la puricat Rădăuțiul pentru a da de urma copilului. Pe urmă, autoritățile l-au căutat pe copil prin municipiul Suceava. Până la urmă, după lungi căutări, băiatul a fost găsit la o bunică de a sa din Bogdănești. 

Se pare că, Darius a luat de acasă 500 de lei, s-a dus cu taxiul de la Rădăuți la Suceava, a mâncat la Mc Donald's și pe urmă s-a dus la bunica sa din Bogdănești.

 

Momentan nu se știe ce l-a determinat pe copil să ia 500 de lei din banii părinților și să plece de acasă fără să anunțe.

Adauga comentariu