UPDATE FOTO O persoană a fost rănită grav în urma accidentului rutier de pe raza localității Adâncata. Un microbuz și un autoturism au fost implicate în evenimentul rutier

Astăzi, pe DN 29A, dintre Suceava și Adâncata, a avut loc un accident rutier. În eveniment au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism și un microbuz.

„Un autoturism a intrat în coliziune cu un microbuz, pe fondul circulației în condiții de iarnă și a neadaptării vitezei la condițiile de drum. În zonă, carosabilul este umed, cu porțiuni de zăpadă frământată (tratată cu antiderapant), iar utilajele DRDP Iași intervin în permanență pentru asigurarea circulației”, a transmis DRDP Iași.

Traficul rutier a fost blocat temporar cât timp polițiștii au efectuat cercetări. În prezent circulația rutieră a fost realuată.

UPDATE: În urma accindetului trei persoane au fost rănite. Una dintre acestea a rămas încarcerată. Cele trei persoane sunt transportate la spital.

Persoana încarcerată este în stare de inconștiență.

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Vom reveni cu amănunte.

sursa foto: Facebook/ DRDP Iasi Oficial

Adauga comentariu