UPDATE FOTO VIDEO Scandalagiul de la Stroiești a ajuns la spital împușcat în picior și cu mai multe fracturi

Scenele reprobabile produse aseară în satul Zaharești, comuna Stroiești, puteau avea o finalitate extrem de gravă.

Ștefan Crainiciuc (52 de ani), localnic, s-a urcat beat la volan și a început să conducă prin localitate. Polițiștii rutieri l-au observat în trafic și i-au făcut semn să se oprească. Individul, cunoscut pentru problemele sale cu legea, a călcat pe accelerație și a plecat acasă.

Polițiștii au pornit pe urmele sale, întreaga urmărire sfârșindu-se la poarta lui Crainiciuc. Bărbatul s-a baricadat în curtea casei sale, primind sprijin de la rude, cel mai înfocat „suporter” fiind fiul său, Vasile Crainiciuc (26 de ani). Dacă fugarul a început să arunce cu pietre, bucăți de fier și sticle spre polițiști, băiatul său s-a înarmat cu un topor și a început să-i amenințe pe agenți.

Aceștia au cerut sprijinul colegilor săi de la Serviciul de Acțiuni Speciale, care au ajuns în zonă în scurt timp. După câteva parlamentări, mascații au pătruns în curtea familiei Crainiciuc și i-au imobilizat pe cei doi scandalagii. În urma intervenției în forță a caguliștilor, Ștefan Crainiciuc a ajuns la spital împușcat în picior și cu mai multe fracturi. Nici fiul său nu a scăpat nevătămat, căpătând și el câteva leziuni deoarece s-a opus încătușării.

Ștefan Crainiciuc a fost imobilizat, încătușat și urcat în duba poliției. Acolo, el a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, însă la spital i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Acesta va sta internat până când își va reveni, urmând ca ulterior să fie cel mai probabil reținut.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru ultraj.

sursa foto: Facebook/ Stefan CrainiciucCrainiciuc Vasile

Adauga comentariu