UPDATE Municipiul Suceava ar putea avea apă din această noapte, în timp ce comuna Ipotești abia mâine dimineață

UPDATE: ACET Suceava a anunțat că lucrările de la conducta magistrală de la stația Berchișești a fost reparată mai greu decât au sperat, astfel că apa va fi reluată în municipiul Suceava în această seară, după ora 23.00. Totodată, în comuna Ipotești, reluarea furnizării apei va fi posibilă abia mâine dimineață.


Cetățenii din municipiul Suceava și comunele Ipotești, Moara și Șcheia vor rămâne cel puțin astăzi fără apă potabilă din cauza unei avarii majore pe conducta magistrală de la ieșirea din stația Berchișești.

„Având în vedere faptul că în noaptea de 17 spre 18.08.2021 a apărut o avarie majoră pe conducta magistraă 800 PREMO la ieșirea din stația Berchișești prin care se alimentează rezervoarele de apă de la Sf.Ilie, se va întrerupe funcționarea serviciului public de alimentare cu apă potabilă în data de 18.08.2021 în municipiul Suceava și comunele Ipotești, Moara și Șcheia. Se estimează că reluarea serviciilor se va face în data de 18.08.2021 în jurul orei 19.00”, au transmis reprezentanții ACET Suceava.

Adauga comentariu