UPDATE Șoferul care a fost implicat în accidentul mortal de la Sucevița este fostul viceprimar din Rădăuți

UPDATE: Șoferul care a fost implicat în accidentul mortal de la Sucevița este fostul viceprimar al municipiului Rădăuți, Bogdan Andrei Loghin, proaspăt transferat de la PSD la PNL.

Astăzi, în jurul orei 10.20, Bogdan Andrei Loghin (38 de ani), din municipiul Rădăuți, în timp ce conducea microbuzul Ford Tranzit pe DN 17A, pe raza comunei Sucevița, în dreptul magazinului „La Doi Pași”, a fost surprins de apariția în carosabil a Dianei M., în vârstă de 15 ani, din localitate, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

Adolescenta a fost lovită cu partea din stânga față a autoutilitarei, fiind aruncată mai mulți metri.

Aceasta a suferit leziuni grave și a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a decedat pe la ora 12.00.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări, vinovăția producerii accidentului îi aparține Dianei M., care traversa strada neregulamentar, urmând ca în urma cercetărilor să se stabilească si o eventuală culpă a conducătorului auto.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Adauga comentariu