UPDATE Un bărbat a ajuns la spital, cu arsuri pe față și pe picioare, după ce a dat foc vegetației uscate din spatele casei

UPDATE Ieri, în jurul orei 13.00, I.G. (73 de ani), din satul Românești, din comuna Grănicești, a suferit arsuri la piciorul stâng și la față, după ce a dat foc buruienilor.

Bărbatul a intenționat să curețe terenul de pe dealul din spatele casei, dând foc vegetației uscate. Terenul respectiv este proprietatea bărbatului.

La un moment dat, acesta a observat că flăcările se îndreaptă spre o plantație de salcâmi și a încercat să stingă incendiul folosind găleți cu apă, astfel fiind surprins de flăcări.

I.G. a fost diagnosticat cu „arsură de gambă stângă grad I-II” și „arsură facială grad I”. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „ vătămare corporală din culpă”.


ȘTIREA INIȚIALĂ: La data de 13 martie 2019, un bărbat din satul Românești, comuna Grănicești, a dat foc buruienilor de pe dealul din spatele casei, iar din cauza vântului, a scăpat focul de sub control. În încercarea sa de a stinge flăcările, bărbatul s-a ales cu arsuri la nivelul picioarelor și a feței. 

Momentan nu știm starea de sănătate a bărbatului.

Din păcate, astfel de cazuri nefericite încep a se petrece din ce în ce mai des, deoarece oamenii nu se lasă impresionați de atenționările pompierilor, în ceea ce privește incendiile de vegetați.

Cele mai multe persoane consideră că nu li se va întâmpla lor nimic rău, deoarece nu este prima dată când dau foc vegetației uscate. Majoritatea persoanelor din zonele rurale dau foc vegetației pentru a curăța terenurile agricole „de când se știu”, neașteptându-se la vreo nenorocire și crezând că se pot descurca în orice situație.

NU ESTE NEVOIE DE MAI MULTE INCENDII DE VEGETAȚIE SCĂPATE DE SUB CONTROL PENTRU CA VIAȚA CUIVA SĂ SE SCHIMBE ÎN RĂU SAU CHIAR A SE SFÂRȘI!

Pompierii au atenționat de mai multe ori, în ultima perioadă, cetățenii despre faptul că nu este de joacă cu incendiile de vegetație.

 

Adauga comentariu