UPDATE Video cu scandalul produs pe seama sacoșei furate din coada de la E.ON. Hoțul a confundat o geantă din piele cu o sacoșă de plastic

Cotidianul Ziar de Suceava a intrat în posesia unor imaginii din timpul parlamentărilor privind furtul sacoșei buclucașe de la coada formată în fața sediului E.ON din incinta Iulius Mall Suceava.

Din imagini se înțelege faptul că hoțul a furat sacoșa dintr-o imensă eroare. Acesta ar fi confundat o geantă de piele cu sacoșa din plastic plină cu documente și o cușmă.


Ieri, la sediul E.ON din incinta centrului comercial Iulius Mall Suceava o mulțime de clienți nemulțumiți de faptul că au crescut tarifele brusc au format o coadă impresionantă.

Se pare că, în timp ce în fața sediului E.ON haosul era în desfășurare, pe la ora 13.40, un șcheian în vârstă de 56 de ani a anunțat poliția cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a furat sacoșa în care avea mai multe documente personale și o căciulă.

S-a stabilit că apelantul împreună cu soția sa s-au dus la E.ON pentru a-și reînnoi contractele cu furnizorul de curent electric și gaze naturale. La un moment dat, când bărbatul a fost nevoit să ia o pastilă, s-a dus în zona de Food Court din incinta Iulius Mall pentru a-și cumpăra o apă. În acest timp, bărbatul a lăsat sacoșa pe o bancă din apropierea sediului E.ON, rugând o persoană care stătea la coadă să îi supravegheze plasa. Când s-a întors, șcheianul a observat că sacoșa sa lipsește de pe banca respectivă, iar o altă persoană se plimba cu plasa lui. Bărbatul a ajuns-o din urmă pe persoana care se plimba cu sacoșa acestuia și i-a cerut să i-o returneze. Atunci, persoana necunoscută i-a returnat sacoșa păgubitului, care i-a anunțat pe doi agenți de pază cu privire la furtul plasei sale.

Persoana care a luat sacoșa șcheianului era un sucevean în vârstă de 35 de ani, care a spus că totul a fost o neînțelegere, deoarece și el avea o plasă, dar din cauza oboselii este posibil să o fi încurcat cu a reclamantului.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „furt”.

Adauga comentariu