UPDATE VIDEO Un jandarm botoșănean aflat în timpul liber a provocat accidentul de la Dumbrăveni pentru că nu a acordat prioritate autospecialei Poliției care se afla în misiune. Șoferul mașinii de poliție a ajuns în spital

Astăzi, pe la ora 09.30, un echipaj format din doi polițiști din cadrul Postului de Poliție Dumbrăveni au fost trimiși să intervină pe raza localității Plopeni, unde o persoană făcea scandal și era violentă.

Polițiștii se îndreptau spre Plopeni folosind semnalele acustice și luminoase. 

La un moment dat, la o intersecție cu un drum secundar, un șofer în vârstă de 44 de ani, nu acordat prioritate de trecere autospecialei și s-a izbit în ea. În urma impactului, mașina de poliție a fost proiectată în afara drumului, unde a lovit gardul unui imobil.

În urma accidentului, șoferul autospecialei, respectiv un agent de 44 de ani, a fost rănit. Colega polițistului, o femeie de 28 de ani, nu a fost rănită.

Polițistul a fost transportat la spital, urmând a-i fi prelevate și probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Cauza va instrumentată prin unitatea de parchet militar deoarece persoana vinovată de producerea accidentului este un jandarm din Botoșani aflat în timpul liber.

sursa video/foto: Facebook/ Atenție Poliția!

Adauga comentariu