Urmărire în trafic, pe străzile Sucevei, după un tânăr care conducea un BMW fără permis

Ieri, în jurul orei 12.30, polițiștii suceveni au încercat să tragă pe dreapta un autoturism care circula pe strada Calea Burdujeni din municipiul reședință de județ. Șoferul de la volanul BMW-ului în cauză nu a oprit la semnalul polițiștilor, motiv pentru care oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia.

Șoferul urmărit a mărit viteza deplasându-se către localitatea Plopeni. La un moment dat, acesta a virat dreapta pe strada Prieteniei, după care a virat la stânga. Atunci, polițiștii au reușit să oprească BMW-ul.

 

De la volanul autoturismului urmărit a condus un tânăr care a încercat să fugă de polițiști. Atunci, oamenii legii l-au imobilizat și l-au încătușat pe individ.

Tânărul în cauză este Andrei Mihai Guliciuc (26 de ani). Acesta a spus că nu a oprit la semnalul polițiștilor deoarece numelere roșii de înmatriculare erau expirate din data de 9 aprilie 2022. 

În urma verificărilor s-a constatat faptul că tânărul nu avea nici permis de conducere. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Adauga comentariu