Urmăritorii i-au vindecat amnezia lui Ștefan Mandachi. Patronul de la Spartan a realizat că „domnul cu Audi S8” pe care-l filmase în timp ce muta un cal de pe mijlocul drumului nu îi este străin, ci prieten

Duminică, la data de 28 iunie 2020, pe la ora 15.00, antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi a postat pe pagina sa de Facebook o filmare în care era surprins un bărbat care iese dintr-o mașină și mută în afara carosabilului un cal ce poposea în mijlocul drumului. Filmarea a fost realizată chiar de către Ștefan Mandachi, care se afla în autoturismul din spatele „bunului samaritean”, iar autorul filmării a ținut morțiș să arate faptul că persoana care a luat măsuri pentru a debloca traficul rutier avea pe mașină un sticker cu „România vrea autostrăzi”. 

„Un cal putere 🤣
Un domn cu Audi S8 (care iubește animalele) ne demonstrează că (încă) avem nevoie de autostrăzi. Are lipită și bulina cu Romania Vrea Autostrazi”, a scris Ștefan Mandachi la descrierea filmării.

După câteva ore de la publicarea respectivelor imagini, Mandachi a revenit asupra postării și a modificat descrierea, după ce urmăritorii i-au adus aminte că „domnul cu Audi S8” este un prieten de-al său. Astfel, patronul de la Spartan a adăugat și porecla „domnului cu Audi S8” în postarea propriu-zisă.

„Un cal putere 🤣
Un domn cu Audi S8 (Ciobi’ care iubește animalele) ne demonstrează că (încă) avem nevoie de autostrăzi. Are lipită și bulina cu Romania Vrea Autostrazi”, a adăugat Ștefan Mandachi la descrierea filmării.

Memoria lui Ștefan Mandachi a fost reîmprospătată în urma comentariului unui cetățean, Dinu Șovea, care i-a comentat la postarea inițială cu: „Cel mai tare pamflet. Am murit de ras. Cum ia prietenul tau, Cordus, calul de funie si cum ii zici tu <domn> de parca nu l-ai cunoaste pe Ionut. Comic si ca trebuie sa regizezi astfel de filmulete, dar cireasa de pe tort e cum dai tu zoom pe <bulina> cu #sieu pe care tot tu i-ai lipit-o omului pe luneta. Asta e tot ce te intereseaza- RECLAMA si aici te dai inca o data de gol, jucandu-te de-a regia si <dand zoom> pe ce iti aduce tie un colt de paine. Problemele romanilor sunt reale, nu e nevoie de regii. Te saluta on#nistul plin de ste#roizi, plecat la furat in Anglia.”

 

sursa foto: Facebook/ Ștefan Mandachi, Dinu Sovea

Adauga comentariu