„Urmașul lui Ștefan cel Mare” a ajuns pentru a doua oară în arestul IPJ Suceava în ultimele două săptămâni

Ieri, pe la ora 18.45, polițiștii din Gălănești, au efectuat semnale regulamentare de oprire unui autovehicul marca Daewoo Matiz, având în dreptul plăcuței cu numărul de înmatriculare, plăcuțe personalizate cu inscripția Cornel Cernoschi, autovehicul ce se deplasa pe DJ 178 F pe raza localității Frătăuții Vechi. Șoferul a oprit mașina pe partea dreaptă a drumului.

La volanul Matizului se afla Cornel Cernoschi (42 de ani), din comuna Dornești. Acesta le-a înmânat polițiștilor mai multe documente xerox, declarând verbal faptul că nu deține documentele originale ale sale și nici ale autoturismului pe care îl conduce.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză figurează cu permisul de conducere anulat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate cu privire la autoturismul marca Daewoo Matiz, condus de Cernoschi, s-a stabilit faptul că autoturismul figurează ca fiind radiat din data de 25 septembrie 2018.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Cornel Cernoschi a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în arestul IPJ Suceava.

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pentru dispunerea de măsuri preventive.

Săptămâna trecută, Cornel Cernoschi a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava pentru aceleași abateri.

Alte știri despre Cornel Cernoschi, „urmașul lui Ștefan cel Mare”:

Polițiștii l-au băgat din nou după gratii pe „urmașul lui Ștefan cel Mare”. Cernoschi continuă să își trăiască viața după propriile reguli

„Urmașul lui Ștefan cel Mare” și-a pus numele pe plăcuțele de înmatriculare ale mașinii sale: „De ce să ne ascundem, să fim o țară de anonimi, când putem să fim o țară de oameni normali”

„Urmașul” lui Ștefan cel Mare a ajuns în Arestul Poliției după ce a continuat să circule cu mașina pe care și-a montat plăcuțe de înmatriculare cu numele său

„Urmașul” lui Ștefan cel Mare a ieșit la plimbare cu Matiz-ul său înmatriculat pe „cetățean suveran”. Polițiștii i-au întocmit un dosar penal și l-au amendat cu 20.000 de lei

„Urmașul lui Ștefan cel Mare” va petrece următoarele opt luni în Penitenciarul Botoșani

„Urmașul” lui Ștefan cel Mare a ajuns din nou în arestul IPJ Suceava. Individul conducea un autoturism neînmatriculat având permisul anulat

Adauga comentariu