Urzeala tronurilor de la DSVSA București

Cele șapte regate din Bucureșteros erau, din nou, în pragul conflictului. Două case au tulburat pacea care domnea de când s-a instalat pe tronul de la Primărie Nicușor Dan, din casa Incapabililor.

Miza războiului? Râvnitul tron de la Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor București.

În colțul din stânga îl avem pe Ovidiu Zvorișteanu, din Casa Zăvoritorilor, primul pe numele său, stăpân al tronului.

În colțul din dreapta stă Adrian Vasile Uzurpatorul, din Casa Dragonilor de Toaletă, cel care s-a urcat, fără drept de moștenire, pe tronul Zvorișteanului.

Reporterii de război de la „Libertatea” relatează de pe frontul de luptă și ne informează despre cei doi șefi ai DSVSA București care s-ar fi luat la bătaie în toaleta instituției.

Profitând de faptul că Ovidiu Zvorișteanu, deținătorul de drept al tronului, era într-o campanie sanitar-veterinară, de vânare a unor porci mistreți zburători, Adrian Vasile Uzurpatorul s-a suit mișelește pe tron, revendicându-l. Doar că Zvorișteanul s-a întors inopinat și l-a găsit pe uzurpator pe tron.

Îi citez pe curajoșii reporteri de război de la libertatea.ro: „Luni după-amiază, în jurul orei 14:00, un echipaj de la Secția 13 Poliție din București a sosit la sediul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor București. Polițiștii au trebuit să intervină pentru a aplana un conflict fizic și verbal apărut între directorul adjunct, Adrian Vasile, și directorul executiv, Ovidiu Zvorișteanu”.

Lupta a pornit din cauza setei. O sete de putere pe care Adrian Vasile Uzurpatorul n-a mai putut s-o țină în el și l-a determinat să mute decisiv pe tabla de șah a celor șapte regate din Bucureșteros.

Mișcarea a fost primită cu urale de Casa Dragonilor de Toaletă, din care face parte, cu mândrie, Adrian Vasile Uzurpatorul.

Nu la fel de încântată a fost Casa Zăvoritorilor, condusă cu o mână de fier de Ovidiu Zvorișteanu, care a trecut la ofensivă.

„Totul a pornit de la faptul că Zvorișteanu l-a prins pe adjunctul său folosind toaleta pe care a decretat-o ca fiind rezervată numai lui. Zvorișteanu a început să-i adreseze vorbe grele colegului său, acesta a ripostat spunând că nu-i poate interzice să intre în toaletă, după care directorul executiv a sărit la bătaie. O tragicomedie totală”, a povestit pentru Libertatea o sursă din ANSVSA.

Boșii celor două Case au purtat o luptă demnă de cărțile de istorie. Dând dovadă de un curaj ieșit din comun, s-au bătut cu hârtie igienică. Asta ne amintește de celebra bătălie pentru hârtie igienică de la un Lidl din Brăila, din 2017.

S-a scos la înaintare și artileria grea: cuvintele cu încărcătură de bombă biologică.

„Eu sunt director executiv, am un birou, un secretariat și un oficiu, o încăpere, unde îmi țin lucruri personale, ceva de mâncare, o napolitană, o apă, lucruri personale. Oficiul acesta are și o toaletă, ceva simplu. Directorul adjunct a intrat acolo, eu am fost anunțat, iar când a deschis ușa, l-am invitat afară, iar el a ieșit din secretariat și a început să țipe că cheamă poliția. Am mers la poliție, am depus o declarație. Eu unul nu l-am bruscat, el tot încearcă să mă provoace de mai multă vreme. Nu l-am atins!”, a declarat Ovidiu Zvorișteanu, din Casa Zăvoritorilor, primul pe numele său, stăpân al tronului, pentru libertatea.ro.

De cealaltă parte, Adrian Vasile Uzurpatorul s-a abținut de la comentarii, dar a depus o plângere penală împotriva șefului său, iar apoi s-a dus la Institutul Național de Medicină-Legală pentru a obține certificat de vătămare corporală.

Important e că pacea a revenit pe tărâmul celor șapte regate și Zvorișteanul și-a recucerit tronul.

Dar pentru câtă vreme?

Adauga comentariu