Utilajele au început să cam dispară de prin Moldovița după ce un localnic a fost prins în Germania având TIR-ul plin cu utilaje furate din Danemarca

În ultimele zile, după ce în comunitate din Moldovița s-a aflat faptul că un localnic a fost arestat în Germania pentru că transporta utilaje furate din Danemarca, a izbucnit o forfotă mare.

Pe ulițele din comună și-au făcut apariția tot mai multe platforme care ridică utilaje de la cetățeni și societăți comerciale, probabil speriați de faptul că furnizorul lor le-ar fi putut vinde utilaje provenite din anumite activități infracționale.

Mai mulți localnici din Moldovița ne-au semnalat faptul că utilajele nu mai sunt atât de folosite ca până la aflarea veștii că un cetățean din comunitate a fost arestat pentru că ar fi implicat în transportul de utilaje furate din nordul Europei.

Din informațiile aflate de reporterii cotidianului online Ziar de Suceava, se pare că o anchetă este în desfășurare cu privire la proveniența mai multor utilaje de pe raza județului Suceava.

Adauga comentariu