Văcarul din Hârtop a încercat să se sinucidă în timp ce era cu vitele la păscut

Ieri, la ora 19.05, poliţiştii din Preuteşti au fost anunțați despre faptul că la Centrul Primiri Urgențe Fălticeni a fost adus cu ambulanța Constantin B. (37 de ani), din comuna Hârtop, care a încercat să se sinucidă.

Agenții au stabilit că bărbatul este văcarul din Hârtop. În seara zilei de 12 iunie a.c., acesta a fost transportat cu ambulanța la Spitalul municipal Fălticeni, unde a fost diagnosticat cu „tentativă suicid – consum etanol”, deoarece s-a automutilat la mâini cu un obiect contondent ascuțit. Constantin B. a fost transferat pentru îngrijiri medicale de specialitate la Spitalul Județean Suceava – Secția Psihiatrie Burdujeni.

La locuința acestuia a fost găsit fratele său, Marius B., care a precizat că, în dimineața zilei de 12 iunie 2020, orele 06.30, Constantin B. a plecat să păzească vacile în zona denumită Ciorsaci din satul Hârtop și nu știe motivele pentru care a recurs la acest gest. Tot acesta a mai menționat că fratele său consumă frecvent băuturi alcoolice, fiind cunoscut cu afecțiuni psihice, în trecut fiind transportat de trei ori la Spitalul Județean Suceava, Secția Psihiatrie Burdujeni pentru investigații.

Adauga comentariu