Vasile Iliuț, candidatul PNL, a câștigat Primăria orașului Vicovu de Sus

În urma alegerilor locale parțiale ce au avut loc la data de 27 iunie 2021 în orașul Vicovu de Sus, Vasile Iliuț (candidat PNL), a fost ales de populație pentru funcția de primar.

44% din voturile vicovenilor au fost pentru candidatul PNL, 37% pentru cel al PSD-ului și 17% pentru cel al AUR-ului.

Având în vedere faptul că în ultimii 24 de ani localitatea a fost condusă de Gheorghe Schipor (PSD), care ar fi fost în continuare primarul orașului dacă nu avea probleme cu legea, Gheorghe Flutur (președintele Consiliului Județean Suceava) s-a aratăt foarte mulțumit de faptul că un membru al partidului din care face parte se va ocupa de administrația localității Vicovu de Sus.

„Este o mare victorie a liberalilor pe care o salut cu tot dragul. După o prea lungă perioadă de administrație PSD, Vicovu de Sus. A câştigat Vaslie Iliuţ. Un om harnic, foarte aplicat și pragmatic. Un om şi un primar care are programe curajoase la care mă alătur si eu și Guvernul liberal. 

Este o victorie pentru vicoveni. Este o victorie uriașă a PNL. Este un nou început pentru adminsitrația liberală, care e hotărâtă să dezvolte comunitatea locală ținută în umbră de prea mult timp de PSD”, a spus Gheorghe Flutur pentru presa locală. 

sursa foto: monitorulsv.ro

 

 

 

Adauga comentariu