Viceprimărița Munteanu a îmbrăcat straiele de „Justițiar al pietonilor” și le-a venit de hac șoferilor care nu au unde parca și-și lasă mașinile pe trotuare: „Aleile pietonale sunt pentru pietoni, nu pentru mașini”

Viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu (USR-Plus), continuă „atacul” asupra sucevenilor care nu au unde să își parcheze autoturismele și-și lasă mașinile anapoda prin oraș. Zilele trecute politicianul s-a plimbat prin cartierul George Enescu și se pare că în timpul plimbării sale nu a încăput pe trotuarul de pe Bulevardul George Enescu. Imediat aceasta a găsit vinovații pentru situația în care a fost pusă. Șoferii, care din lipsa locurilor de parcare și-au lăsat mașinile pe trotuar, s-au făcut vinovați de situația indomodă în care a fost pusă viceprimărița.

Munteanu nu a stat mult pe gânduri. Aceasta a pus mâna pe telefon și a sunat la Poliția Locală pentru a-i chema pe angajații Primăriei să împartă amenzi/avertismente celor care și-au permis să parcheze pe trotuar.

„Aleile pietonale sunt pentru pietoni, nu pentru mașini. Am solicitat intervenția Poliției Locale pentru a debloca zona. Mâine voi fi din nou pe teren, pe b-dul George Enescu să verific”, a spus viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Cu ocazia acestei plimbări, Teodora Munteanu a creat și un album foto cu mașini parcate pe un trotuar din cartierul George Enescu. 

Comentarii

Joe Doe

08.01.2022 10:00

 Individa a ieșit din bârlog? A stat ascunsa după afacerea motocicleta și acum se da mare. Când este demisă aceasta vietate? Să facă bine și să amenajeze primăria parcări pentru că oamenii o întrețin pe aceasta pensionara avidă după bani

Adauga comentariu