Vicoveanul Ursachi, alias GJ, individul cu un bogat CV infracțional, a fost arestat preventiv

Ieri, Judecătoria Rădăuți a emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele inculpatului Ovidiu - Gheorghe Ursachi, alias „GJ”, (37 de ani), din orașul Vicovu de Sus, pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Măsura preventivă de controlului judiciar a fost înlocuită de către Judecătoria Rădăuți cu măsura arestării preventive a individului.

Ovidiu - Gheorghe Ursachi a fost găsit de polițiști și reținut.

Ursachi nu se înțelege deloc cu legea

Vicoveanul are mai multe infracțiuni la activ, de la contrabandă cu țigări și trafic de droguri la nerespectarea ordinului de protecție, uz de armă, dar și mai multe încălcări ale legilor rutiere.

Prin anul 2011, Ursachi fugea de polițiști, cu mașina. Atunci, oamenii legii au tras asupra individului, lăsându-l fără un rinichi și fără bucăți din intestin. 

„Cursa” s-a desfășurat pe raza comunelor Marginea, Horodnic de Sus, Voitinel, Vicovu de Jos și Vicovu de Sus. O armată de polițiști și de jandarmi urmăreau autoturismul marca Alfa Romeo pe care o conducea Ursachi. L-a un moment dat, individul a lăsat mașina, nemaiputând să inainteze cu aceasta, și a luat-o la fugă. În timp ce alerga, un polițișt l-a împușcat.

În toamna anului 2016, vicoveanul a ajuns în arestul Poliției sucevene după ce a încălcat ordinul de protecție impus de judecători, neavând dreptul de a se apropia de fosta sa soție.

Acesta, pe lângă că a făcut scandal în fața casei fostei sale soții, a scos un pistol cu aer comprimat și a tras în aer, după care a plecat de la fața locului. 

În anul 2017, GJ a condus o mașina având o alcoolemie de 0,91 mg/l, după care a intrat în casa unui om și a refuzat să iasă de acolo. Atunci polițiștii l-au săltat și l-au reținut pentru 24 de ore. Individul avea permisul reținut și a refuzat prelevarea mostrelor biologice.

În trecut, numele lui Ovidiu - Gheorghe Ursachi a apărut în mai multe dosare privind contrabanda de țigări sau traficul de droguri.

sursa foto: www.ziare.com

Adauga comentariu