VIDEO 69 de garaje din cartierul Obcini vor fi demolate pentru a face loc unei grădinițe: „Nu este altă soluție decât de a dărâma un număr de garaje din cartierul Obcini”

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat că 69 de garaje amplasate pe strada Duzilor vor fi demolate pentru a face loc unei grădinițe. De asemenea, în zona respectivă vor fi amenajate și trei parcări.

„O preocupare a noastră în acest an este de a găsi un sediu pentru o grădiniță nouă în cartierul Obcini și vreau să vă spun aici că facem tot ce este posibil să găsim această locație. Așa cum am spus, nu este altă soluție decât de a dărâma un număr de garaje din cartierul Obcini. Tocmai de aceea, iată că venim cu niște soluții. Am făcut deja un proiect, în acest sens. Într-o primă fază propunem spre dărâmare un număr de 69 de garaje. Este vorba despre o barieră de garaje de pe strada Duzilor. Vrem să facem asigurăm un sediu pentru grădiniță și pentru parcări de reședință. Am și a doua planșă care arată exact distribuirea acestor teren pe care le eliberăm. Este vorba despre sediul pentru grădiniță, iar aici un număr de trei parcări de reședință. Din acest moment, dacă vreți, aceste propuneri sunt în dezbatere publică, voi iniția un proiect de consiliu local, vom avea discuții în consiliul local și în măsura în care se aprobă vom merge mai departe cu tot ce este necesar. Așa cum am spus, vrem să avem până la jumătatea anului clarificată această locație a grădiniței din cartierul Obcini pentru că ne dorim să o promovăm pe fonduri europene. Așa cum se știe, anul trecut, Primăria municipiului Suceava a pierdut peste două milioane de euro, având în vedere faptul că nu am avut un spațiu unde să facem această grădiniță în cartierul Obcini”, a declarat primarul Ion Lungu.

Adauga comentariu