VIDEO Accident mortal la limita dintre Suceava și Botoșani, produs de un șofer de la DIGI ce a pătruns cu mașina pe contrasens. La fața locului a ajuns un elicopter SMURD pentru a prelua un copil de 10 ani

Ieri, în jurul orei 17.00, printr-un apel 112 a fost anunțat un accident rutier în dreptul popasului „Coliba Cocostârcului”, la ieșire din comuna Dumbrăveni spre județul Botoșani.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, respectiv o mașină marca BMW Serie 3, condusă de George Ciobanu (34 de ani), din comuna Verești și o mașină marca Dacia Dokker, condusă de Alexandru Alin Cojocaru (27 de ani), din comuna Furculești, județul Teleorman. Dacia Dokker aparține companiei Digi.

Cele două mașini s-au lovit frontal.

În Dacia Dokker, pe lângă șofer, se afla și un pasager, respectiv Alexandru G. (22 de ani), din comuna Poroschia, județul Teleorman.

În BMW se mai aflau și pasagerii Filaret C. (70 de ani) și Filip C. (10 ani), ambii din comuna Verești.

 

Șoferul Daciei a fost găsit încarcerat, fără a prezenta semne vitale. Restul persoanelor implicate prezentau leziuni grave la nivelul corpului. Copilul de 10 ani prezenta răni grave în zona capului, motiv pentru care s-a solicitat la fața locului intervenția unui elicopter SMURD.

 

 

 

Se pare că, șoferul Daciei, care circula în direacția Botoșani - Suceava, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu BMW-ul, care circula reculamentar dinspre Suceava spre Botoșani. Din primele verificări nu se cunoaște motivul pentru care șoferul Daciei a pătruns pe contrasens. Cert este că nu voia să efectueze vreo depășire.

Restul persoanelor rănite au fost preluate de echipajele de ambulanță SMURD și SAJ.

În urma accidentului a rezultat decesul șoferului Daciei Dokker și rănirea lui Alexandru G. (policontuzionat prin accident, traumatism cranio cerebral cu pierderea conștiinței, fractură femur stâng, contuzie toracică - rănit grav), George C. (policontuzionat prin accident, fractură femur drept, fracturi costale, traumatism cranio cerebral cu pierderea conștiinței - rănit grav), Filaret C. (policontuzionat prin accident, traumatism cranio cerebral cu pierderea conștiinței, contuzie toraco- abdominală, contuzie membre superioare și inferioare - rănit ușor) și Filip George C. (transportat cu elicopterul la SJU Iași - rănit grav).

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

„În urma accidentului de la Dumbrăveni, la Spitalul Județean Suceava au ajuns trei victime politraumatizate, cu traumatisme cranio cerebrale minore, contuzii toraco abdominale și multiple fracturi la nivelul membrelor, stabile hemodinamic și respirator, care au rămas internate pe Secția de ortopedie

A patra victimă din accident, care era în stop cardio-respirator la sosirea echipajelor de la ambulanță, a fost inițial resuscitată cu succes la fața locului dar din păcate a reintrat în stop cardio-respirator pe parcursul transportului. Echipajul SAJ a oprit și a reînceput manevrele de resuscitare dar fără succes după aproximativ 30 de minute și a fost declarat decesul”, a transmis purtătorul de cuvânt al SJU Suceava, doctorul Dan Teodorovici.

        

sursa foto: botosaninews.ro

Adauga comentariu