VIDEO Accident rutier în fața Inspectoratului de Poliție Județean Suceava. O șoferița, care nu a acordat prioritate unei mașini de pe contrasens, a ajuns la spital

Ieri, pe la ora 08.00, în fața Inspectoratului de Poliție Județean Suceava a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei șoferițe.

La ora menționată, o femeie în vârstă de 49 de ani, din satul Sfântu Ilie, comuna Șcheia, conducea un autoturism marca Ford Fiesta pe Bulevardul 1 Mai din municipiul Suceava, dinspre Metro spre Areni. În momentul în care aceasta a ajuns în intersecția cu strada Teilor, a virat la stânga pentru a intrat pe strada menționată. Deoarece nu a acordat prioritate mașinii care venea de pe contrasens, autoturismul femeii a intrat în coliziune cu un autoturism marca Audi condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Suceava.

În urma accidentului, șoferița a fost rănită ușor. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticată cu „contuzionat ușor prin accident rutier, contuzie umăr drept”.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest. Rezultatele celor doi au fost negative. Acestora li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

sursa foto + video: News Bucovina

Adauga comentariu