VIDEO Accidentul mortal produs în noaptea dintre ani a fost filmat cu telefonul mobil: „L-a luat din plin!”

Accidentul mortal produs în noaptea de Revelion în fața Căminului Cultural din satul Liteni, comuna Moara, a fost surprins de tinerii din localitate care petreceau și încercau să filmeze focurile de artificii. Strigătele disperate ale prietenilor tânărului decedat scot în evidență faptul accidentul a fost unul cumplit.

Aseară, șoferul care a produs accidentul mortal din noaptea de Revelion a fost prins de către polițiști. Acesta este Costel Troia (21 de ani), din comuna Berchișești. El a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. 

Amintim că un tânăr de 26 de ani a fost lovit mortal de o mașină, de Revelion, chiar la miezul nopții, în localitatea Liteni, din comuna Moara.

Tânărul George P., împreună cu alți vecini, ieșise în strada pentru a sărbători trecerea în noul an.

O mașină care circula cu foarte mare viteză spre Suceava l-a lovit în plin. Impactul a fost foarte violent, victima fiind aruncată la aproximativ 30 de metri.

Medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Șoferul mașinii a fugit de la locul accidentului și este acum căutat de poliție. Mașina este un Peugeot alb și prezintă urme vizibile în urma impactului.

Polițiștii au ridicat probe de la locul accidentului, audiază martorii, verifică imaginile surprinse de camere de supraveghere și au fost mobilizate toate echipajele disponibile pentru găsirea suspectului.

Sursă foto: www.stirisuceava.net

 

Adauga comentariu