VIDEO Aceeași problemă, aceleași străzi, alte canale. Mai multe străzi din cartierul Obcini au fost inundate pentru a doua oară în mai puțin de trei săptămâni

Aseară în jurul orei 21.00, strada Măgurei din cartierul Obcini, municipiul Suceava, a fost din nou inundată după ce, cel mai probabil, o țeavă s-a fisurat. Pe la ora 21.30 la fața locului era prezentă o echipă de la Acet. Apa care a inundat o parte a străzii Măgurei și a străzii Stațiunii provenea dintr-un canal.

În această dimineața străzile erau oarecum uscate, iar în apropierea canalului cu pricina se aflau mai mulți angajați de la Acet.

În urmă cu vreo două săptămâni aceeași porțiune a străzii Măgurei și a străzii Stațiunii au fost inundate. Și atunci apa provenea de la un canal. Nu trebuie uitat faptul că reprezentanții Primăriei Suceava s-au lăudat și continuă să o facă spunând că orașul se află în șantier deoarece vor să îl modernizeze de la scara blocului. Străzile menționate mai sus câteva dintre străzile orașului care au „suferit” modernizări în ultimul timp.

„Veneția” de la scara blocului. Mai multe străzi din cartierul Obcini au fost străbătute de apa care dădea pe afară dintr-un canal

 

 

Adauga comentariu