VIDEO Activistul Andrei Neșculescu VS „Mike Tyson” de la Ana Rom Security. Circ în fața Teatrului Municipal, după ce mașina patronului firmei de pază a fost lăsată în fața instituției: „Vezi-ți de treaba ta, uăi păduchiosule!”

Ieri, activistul Andrei Neșculescu, cunoscut de suceveni sub numele de „Clovnul Bobo”, a făcut un live din fața Teatrului „Matei Vișniec” din municipiul Suceava.

Cu această ocazie, el a surprins două autoturisme parcate taman în fața instituției, fără ca nimeni să le atragă atenția șoferilor că nu este regulamentar să parcheze în zona respectivă, arată Glasul Sucevei.

Cum una dintre mașini era de la firma Ana Rom Security, un agent de pază tatuat pe față ca Mike Tyson și-a umflat mușchii în fața lui Andrei Neșculescu pentru a-i reproșa că-i fotografiază autoturismul.

„Mike Tyson” și-a demonstrat nivelul de cultură, articulând cu greu câteva cuvinte, pe care le-a repetat pentru că se pare că are un consum mare de cuvinte și un rezervor (vocabular) limitat.

Probabil dacă Andrei Neșculescu nu filma întreaga scenă se alegea și cu câteva lovituri, deoarece scena părea desprinsă dintr-un film ce putea avea numele „Pumnii mei minte nu are”.

Scandalul începe undeva după minutul 12.

După terminarea circului, cei de la Ana Rom Security au arătat din nou că se cred mai presus de orice, inclusiv de legislația rutieră.

sursa material: glasulsucevei.ro

Adauga comentariu