VIDEO Activistul de mediu Vatamaniuc a fost amendat după ce a făcut circ în fața unei crâșme care funcționa după ora 22.00 jignindu-i pe polițiști și pe agenții de pază: „Diavole, tu nu ești polițist, ești un drogat! F***-vă-n gură să vă f** de fraieri!”

Aseară, la ora 23.40, activistul de mediu Tiberius Vatamaniuc și-a manifestat nemulțumirile cu privire la activitatea polițiștilor care au depistat un bar din Marginea care funcționa după ora 22.00. Vatamaniuc a început să facă circ în fața localului respectiv pentru că polițiștii i-au deranjat pe clienții crâșmei să își termine sucurile, berile și rachiurile, deși era aproape ora 00.00.

Imediat după ce polițiștii au ajuns la fața locului clienții barului au ieșit afară, unde nu purtau măști de protecție. Văzând că polițiștii îi legitimează pe cei prezenți la fața locului, Tiberius Vatamaniuc a început să transmită live pe pagina de Facebook intervenția polițiștilor. 

În timpul intervenției oamenilor legii, suceveanul care încearcă să pară un ocrotitor al pădurilor a început să îi facă cu ou și cu oțet pe polițiști. Unii dintre oamenii legii au fost acuzați că ar consuma droguri. În plus, Tiberius Vatamaniuc s-a lăudat că ar avea filmări cu un polițist pe nume Prelipcean în timp ce se droga în baia unui club. Pe urmă agenții de pază ajunși la fața locului pentru a preveni un eventual scandal au fost luați la rost de Vatamaniuc. La rând au urmat alți polițiști. Unul dintre aceștia a fost acuzat de luare de mită, în timp ce altul a fost luat la mișto pentru simplul fapt că este rârâit.

„Sunteți domnul Prelipcean? De câte ori v-am văzut eu când vă drogați în baie și consumați droguri și alcool? Domnul Prelipcean, sunteți de față, am făcut un live, eu v-am surprins când vă drogați. El se droga în baie, am filmare cu el când se droga în baie. (...) Eu l-am surprins când se droga în baie la Privilege la club și bea alcool. Se droga și bea alcool, uitați-l cât e de cuminte acum. El este un drogat. Dacă voia Chifan comandantul să îi ia sânge, să îi ia probe, el constata că ăsta este un drogat. (...) Ei legitimează oamenii care beau un suc într-un bar, băi fraților băi, unde ne aflăm băi fraților! Unde dracu suntem? În junglă? Băi RPG, tu ce calitate ai aici? (...) Domnu' Cașu țineți minte când ați comis infracțiunea de abuz în serviciu și v-am făcut eu sesizare personal? (...) Jigodiilor, de ce mă hărțuiți? Unde sunt eu acolo veniți și voi. (...) Eu te-am filmat cum beai și te drogai cu boschetarii în club. (...) Diavole, tu nu ești polițist, ești un drogat! (...) P***a ma-sii de instituție că voi niciodată nu acționați când trebuie! Mă fraiere ce ești, mă prostule, te drogai, trăgeai pe nas și beai! F***-vă-n gură să vă f** de fraieri ce sunteți! Uite uă câcații! (...) Morții mamii voastre de sclavi, că acum mi-a spus cineva că am băut, da, am băut. (...) Dracu să vă ia! Noapte bună”, a fost spus Tiberius Vatamaniuc în live-ul său care a durat peste 45 de minute.

În apropierea celui care transmitea live-ul pe Facebook erau mai mulți indivizi care vorbeau vrute și nevrute, probabil fiind încălziți de „sucurile” consumate înainte de intervenția polițiștilor.

La minutul 17.05 poate fi observat un tânăr care a încercat să lovească cu piciorul o mașină de Poliției.

În timpul intervenției un individ care a refuzat să se legitimeze și care a deranjat liniștea și ordinea publică a fost încătușat și dus la Secția de Poliție Marginea. (minutul 14.28)

În urma intervenției au fost aplicate șapte amenzi în valoare totală de 3.800 de lei. Dintre acestea trei amenzi au fost aplicate pentru nepurtarea măștii de protecție și patru pentru adresarea de injurii și manifestări agresive. Printre persoanele amendate s-au numărat Tiberius Vatamaniuc și doi clienți ai barului.

Tiberius Vatamaniuc, care înainte de a fi activist de mediu, a fost cunoscut pentru că s-a crezut „ninja” și a încercat să îl omoare pe un bărbat folosindu-se de o sabie, a primit aseară două amenzi în valoare totală de 1.000 de lei.

Probabil deznodământul acțiunii polițiștilor ar fi fost altul dacă indivizii care consumau sucuri și beri în barul sus-menționat ar fi adoptat o atitudine non-violentă în vocabular și fapte.

În ceea ce privește nerespectarea programului de funcționare al barului, polițiștii au trimis o informare către Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava.

Astăzi, în intervalul orar 10.00 - 11.00, Tiberius Vatamaniuc a șters live-ul de pe profilul său de Facebook. Peste 38.000 de persoane au urmărit filmarea în cauză până la ora 10.00.


Alte știri despre Tiberius Vatamaniuc:

Activistul de mediu Tiberius Vatamaniuc despre perchezițiile de la locuința și magazinul său: „Pistolul era unu de jucărie, cu capse și nu este interzis prin lege. Sabia era artizanală și era agățață pe un perete, de ornament”

Mascații i-au percheziționat domiciliul și magazinul activistului de mediu „Ninja” Vatamaniuc. Au fost confiscate o sabie, o macetă, un pistol, un dispozitiv pentru ascultare la distanță, trofee de cerb și sute de elemente de muniție

Activistul de mediu Tiberius Vatamaniuc a bătut un tânăr la o cabană din Voievodeasa

Angajații unui gater din Sucevița sunt acuzați că au încercat să fure surplusul de lemne din două camioane indisponibilizate la Atelierul de Împletituri al OS Marginea, transporturi ilegale semnalate de activistul de mediu Tiberius Vatamaniuc

Un inginer silvic și un pădurar din Sucevița au fost filmați în timp ce luau mită

„Ninja” din Rădăuți, proaspăt eliberat din închisoare, s-a ales cu o nouă condamnare

Adauga comentariu