VIDEO Amenințări cu moartea transmise live! Un vicovean autointitulat „interlopul din Bivolărie” a anunțat că va veni acasă de sărbători pentru a-l omorî pe Daniel Bodnar: „Eu pe loc îi tai capul” „Da, îl omor, mi se rupe”

Aseară, Cosmin Ilie Burlică, un individ care se autointitulează „Interlopul din Bivolărie” l-a amenințat cu moartea pe activistul de mediu Daniel Bodnar, printr-un live transmis pe Facebook, pe pagina Cosmin Cosmin. Timp de circa o oră și jumătate, individul care susține că se afla în Irlanda, dar care va veni acasă în această iarnă special pentru a-i face „felul” lui Daniel Bodnar, a adresat expresii jignitoare și amenințătoare la adresa activistului de mediu și la adresa internauților care îi luau partea lui Bodnar. Conform localnicilor, Cosmin Ilie Burlică este cunoscut prin zonă sub porecla de „Cizmă”.

În timp ce cânta și consuma băuturi alcoolice, Burlică a înjurat și a amenințat spunând că nimeni nu îi poate face nimic, nici măcar Poliția. Bărbatul s-a arătat nemulțumit de acțiunile activistului de mediu, care în ultimele luni a demascat mai multe persoane care făceau afaceri ilegale cu lemne.

Vicoveanul a transmis „dedicațiile” pe ritmul melodiei „Pădure pădure”. 

„Ține Doamne pădurea, pădure, pădure

Că mulți bani mi-a adus ea, pădure, pădure.

(...)

Greu se face scândura, pădure, pădure

Dar și banii-s faini pe ea, pădure, pădure.”

În timp ce bărbatul, vizibil tulburat de alcoolul consumat, îl spurca pe Daniel Bodnar a intervenit concubina sau soția autorului live-ului:

05.05 „Vorbește în gâtul mă-tii frumos! Te vede și neamul meu și spune <Ce bărbat ți-ai luat!>. Îți sparg telefonul acuma”, a spus concubina lui Cosmin Ilie Burlică.

Printre nenumăratele expresii jignitoare și amenințătoare, greu de reprodus, se enumeră și cele de mai jos:

07.21 „Să-mi moară calul dacă nu îi fac felul lui (n.r. – Daniel Bodnar).”

10.16 „Ferește-te de lumea proastă! Eu sunt prost!”

12.22 „Să moară ce am mai scump pe lumea asta. Am o mamă, un tată și doi frați și două surori, dar eu pe ăsta vreau să îl fac din om neom și gata. Mi s-a pus pata pe el, da-i-aș la ****.”

12.58 „El nu vine și face figuri. Se bagă în Sucevița, în Marginea, în Brodina, în Putna. Cine e el?Cine se crede el?”

13.25 „Prima și prima dată pușca mi-o iau. (cuvinte neinteligibile) Na fraiere! Șapte mașini de mascați poți să ai, mi se rupe-n ****.”

14.12 „Mie mi se rupe-n ****, să-l ameninț, să mă bage în pușcarie? Nu are cum. Ce pușcărie mă să fac mă? Tu ești prost?”

14.48 „Mie mi se rupe-n ****. Eu o zi, două stau în România și am venit înapoi. I-am făcut felul la fraier, știi?”

18.05 „Da, îl omor, mi se rupe-n ****, nu am treabă. Scăp țara de un prost.”

22.35 „Ăsta eu îi fac felul, eu îi fac felul. Poate să vină și 700 de mascați și 30 de mașini de poliție. Cine? Eu, Cosmin a lu Țâșpur!”

27.19 „Eu pe ăsta vreau să-l *** și mi-am pus în cap să-l *** și-l ***. Mă despart și de femeie și de tot ce am eu mai scump mă despart, dar pe ăsta vă arăt că-l ***.”

33.04 „Burlică Ilie Cosmin așa mă cheamă pe mine, vedeți? Interlopul din Vicov, din Bivolărie!”

37.20 „Eu la fraierul ăsta, îl iau de cap, și-n primul mâl îl bag acolo și-i tai gâtul.”

38.23 „Ascultați ce vă spun eu. Ăsta o să ajungă mutilat, ținut în cărucior să se chinuie toată viața lui. (...) Eu știu multă lume care e pe capul lui.”

42.26 „(cuvinte inteligibile) cinci cartușe, pe cine am boală am împușcat și am venit înapoi mi se rupe-n  ****.”

01.02.00 „Toporul, cuțitul, tot ce am îmi iau.

01.03.44 „Auzi, dacă nu îi bag aici un cuțit și-l scot pe partea astalaltă.”

01.05.48 „Lui (n.r. – Daniel Bodnar) i-am spart prin 2010 gardul.”

„Interlopul din Bivolărie” a spus la finalul primului live că după ce șterge filmarea nu va mai ști nimeni ce a spus, dar s-a înșelat puțin deoarece cele două live-uri au fost salvate integral.

00.53 „Bă, eu pentru ăsta fac crimă. Jur!”

04.34 „Dacă Daniel Bodnar îmi ia pădurile ce mă fac? Acum mă duc acasă , îmi iau un cal frumos și eu, ridic două metri de lemn pe zi, fac vreo cinci milioane, zece. Și vine un prost și se ia de mine.”

07.22 „Merg la vânat de mistreți, de căprioare, de iepuri, te împușc în cap. Ce poți să îmi faci?”

09.22 „Eu când fumam țigări de alea marijuana pe timpul lui Ceaușescu, tu băteai cu lingurița în geam și fumai Carpați.”

11.52 „Între 20 și 7 ianuarie se aude că a venit un (cuvint inteligibil) din Dublin, o venit în Vicov.”

15.23 „Dacă se întâmplă ceva de acum în două luni, să știi că s-a întâmplat de la mine.”

17.30 „Eu pe loc îți tai capul. Își tai capul cu drujba din mers mă. Dau drumul la cal și sar din faiton și cu drujba în mână îți tai capul pe loc. Intru în pușcărie 30 50 de ani, dar măcar știu că am scăpat România de un prost.”

sursa foto/video: Facebook/ Cosmin Cosmin

 

Comentarii

Sorin C.

12.10.2020 17:32

Politia nu se sesizeaza?
Articolul 292 din Noul Cod Penal.
Spre deosebire de celelalte modalități de sesizare, prin care persoane exterioare organelor judiciare determină declanșarea cercetărilor, sesizarea din oficiu reprezintă o atribuție exclusivă a organului de urmărire penală, exercitată pe baza unei analize realizate cu privire la datele privind săvârșirea unei infracțiuni.
Art 206. Capitolul 5. Infractiuni privind obligatia de asistență a celor in primejdie:
Art. 206: Ameninţarea

(1) Fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva sa ori a altei persoane, dacă este de natură să îi producă o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăşi sancţiunea prevăzută de lege pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţării.

Respect Daniel

14.10.2020 10:13

Bai, Burlica din Bivolarie, esti un rahat, nu interlop, mama ta mai bine se scobea in nas decat sa procreeze asa scursura de om! N-ai obiect sa dai la toata lumea m..., care il indrageste si respecta pe patriotul Daniel!!! Si daca ai o farama de barbatie in tine, filmeaza-te cum iti dai TIE m..., si apoi ceilalti! Sa te vedem indoit si cu gura plina! Esti o MIZERIE de biped de care noua societate nu are nevoie! Ascunde-te! Vine rasplata ptr tine si cei ca tine! Rugati-va Lui Dumnezeu sa va ierte si sa va protejeze de mania celor curati si drepti! Incepe curatenia si VIERMII vor fi striviti !!!

Adauga comentariu