VIDEO Angajații Primăriei Suceava vor fi pontați electronic începând de luna viitoare: „În cazul în care pontajul nu este efectuat corespunzător, angajatul va primi un SMS”

Astăzi, viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat faptul că începând cu data de 1 iulie 2021, angajații Primăriei Suceava vor fi pontați electronic. Conform viceprimarului, acest dispozitiv va fi dotat cu recunoaștere facială, va detecta dacă angajatul poartă mască de protecție, va măsura temperatura și nu numai.

Lucian Harșovschi a mai spus că angajații care nu vor respecta pontajul vor fi sancționați conform Codului Muncii.

„Renunțăm la aceste pontatoare clasice, în care angajatul vine și semnează că este prezent la muncă și vom utiliza aceste aparate care transmit imediat datele către colegii de la Resurse Umane. În primă fază colegii vor utiliza cardul pentru pontare, ulterior putându-se utiliza acest sistem de recunoaștere facială. De altfel, în cazul în care pontajul nu este efectuat corespunzător, angajatul va primi un SMS prin care i se va transmite că nu a efectuat pontajul. Eu sper că colegii mei vor înțelege că acest sistem de pontaj este pentru o eficiență mai bună”, a spus Lucian Harșovschi în cadrul unei conferințe de presă.

Adauga comentariu