VIDEO Aproape patru ore s-au luptat pompierii suceveni cu incendiul izbucnit la gospodăria familiei Parașteac. Fiul acestei familii a fost ucis în seara de Revelion de un șofer grăbit

Ieri, în jurul orei 14.00, a izbucnit un incendiu la o gospodărie din satul Liteni, comuna Moara.

La fața locului au intervenit militarii Detașamentului de Pompieri Suceava cu trei autospeciale de stingere.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat anexele gospodărești și acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la vecinătăți.

Incendiul a fost stins la ora 17.40.

Au ars adăpostul de animale și anexe gospodărești, construite din lemn și învelitoare din azbociment, pe o suprafață de aproximativ 150 mp. Au mai ars acoperișul casei pe 80 mp, circa 3 tone de plante furajere și 3,5 tone de cereale. S-au degradat bunuri de uz casnic, aparate electrocasnice, materiale textile, elemente de tâmplărie din PVC, planșeul, pardoseala și pereții locuinței. În incendiu, a murit un cal în vârstă de circa 12 - 13 ani.

Incendiul a izbucnit din zona adăpostului de animale. Cel mai probabil, cauza incendiului este un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat o locuință și o anexă gospodărească, aflate în apropiere.

Incendiul a avut loc la gospodăria familiei Parașteac. La fața locului a fost găsit Ilie Parașteac care a spus că gospodăria este moștenirea soției sale, Mălina Parașteac. În ziua producerii incendiului, pe la ora 14.00, bărbatul a ieșit din bucătăria de vară, unde se odihnea împreună cu soția sa, și a observat o flacără la colțul șurii. Respectiva flacără s-a extins pe urmă și la peretele casei.

Familia lovită de acest incendiu este aceeași familie care în seara de 31 decembrie 2019 spre 1 ianuarie și-a pierdut fiul în urma unui accident rutier.  În seara de Revelion, Gheorghe Parașteac (23 de ani) a fost lovit mortal de un șofer care a fugit de la fața locului. 

Tragedie în seara de Revelion. Un tânăr a fost lovit mortal de o mașină al cărei șofer a fugit de la locul accidentului

Șoferul care a produs accidentul mortal din noaptea de Revelion a fost prins de către polițiști

Adauga comentariu