VIDEO Așa partid, așa candidat la Camera Deputaților. Odrasla lui Piedone candidează din partea PSD Suceava pentru că are bunici din Neamț: „Am avut bunici care au trăit în zona Moldovei. În fiecare an am fost în zona Moldovei”

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă PSD Suceava şi-a prezentant candidaţii la alegerile parlamentare. Întreaga conferință a fost transmisă live pe pagina de Facebook PSD Suceava pentru a fi la îndemâna oricărui cetățean. Singura problemă este că din transmisiunea Partidului Social Democrat Suceava a fost una foarte proastă din care nu s-a putut înțelege absolut nimic.

Cu ocazia importantei prezentări de ieri, Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone (primarul Sectorului 5), și-a pus la gât o cravată roșie și a onorat cu prezenta sa. Conferința a avut loc la sediul PSD Suceava. Bucureșteanul, plin de emoții sau doar incapabil de a lega câteva cuvinte pentru a convinge electoratul că merită să-și pună baza în el, s-a prezentant printr-un discurs scurt în care nu a spus mai nimic important. 

„Mă numesc Vlad Popescu, am 31 de ani, sunt căsătorit, sunt tată a doi copii. Aaaa... Am studiat Facultatea de Drept din cadrul Universităţii <Titu Maiorescu> Bucureşti, la zi. Aaaa... Am activat până în prezent în mediul privat, mai exact, horeca. Sunt un om credincios, cu frică de Dumnezeu şi vreau să, cum să vă zic, să aduc vocea sucevenilor să fie auzită cât mai tare în Parlamentul României. Mulţumesc frumos”, a spus Vlad Popescu.

Un reporter de la Adevărul a reușit să mai scoată câteva cuvinte din gura bucureșteanului, care vrea să fie politician și să-i reprezinte pe suceveni. Vlad Popescu a fost întrebat de ce a ales să candideze din partea PSD Suceava pentru Camera Deputaților.

Vlad Popescu: „Am avut discuţii cu domnul Stan (n.r. Ioan Stan, preşedintele PSD Suceava). Domnul Stan m-a propus pe acest post, pentru a candida în Suceava. Multă lume nu ştie, am avut bunici care au trăit în zona Moldovei. În fiecare an am fost în zona Moldovei, în fiecare an vacanţele mi le-am făcut în zona Moldovei.”

Reporter: „Unde anume? Moldova este mare.“

Vlad Popescu: „În Neamţ.“

 


Mix de aroganță, minciuni și lașitate. Vlad Popescu, fiul primarului Sectorului 5, care se vrea deputat de Suceava din partea PSD evită cu nesimțire să vorbească cu presa

Fiul lui Piedone, primarul din Sectorul 5, va candida la alegerile parlamentare din partea PSD Suceava

Trei PSD-iști importanți din județului Suceava au renunțat la funcțiile din partid după ce fiul lui Piedone a fost trecut pe lista social democraților la alegerile parlamentare

De ce și-a dat demisia Alexandru Rădulescu din funcția de vicepreședinte al PSD Suceava: „Se impune prezența pe lista candidaților social democrați suceveni a unei persoane din București care nu se remarcă prin nimic”

 

Adauga comentariu