VIDEO „Băiatu Gagicarul”, care și-a maltratat concubina minoră și gravidă în timp ce soacra îl filma, va scăpa probabil basma curată

Astăzi, cotidianul Ziar de Suceava a publicat un articol intitulat „Un individ de etnie rromă din Horodnic de Sus își bate iubita, care e minoră și gravidă. Momentul e filmat chiar de mama fetei” în care se arăta cum un tânăr de etnie rromă își manifestă iubirea față de concubina sa, care are 15 ani și este gravidă în luna a V-a. Minora a fost bătută cu biciul, pusă în genunchi, lovită cu pumnul și forțată să-și bage mâinile în jar încins, totul întâmplându-se în timp ce în curte răsunau manelele, pentru că l-ar fi înșelat pe tânăr.

În loc să încerce să-l potolească pe agresor, mama fetei a filmat momentele în care fiica sa plânge fiind bătută cu sălbăticie la doi pași de ea. Prin acțiunea sa, nu se poate înțelege altceva decât că este de acord cu pedeapsa pe care și-a primit-o fiica sa pentru că a îndrăznit să-l înșele pe concubinul său.

Încă un lucru ciudat este faptul că filmarea ar fi fost realizată în curtea mamei fetei, dintr-un cătun de rromi din comuna Horodnic de Sus, județul Suceava.

Poliția s-a autosesizat cu privire la acest caz, și i-au audiat pe Gabriel Litră (19 ani), Denisa Nicol S. (15 ani) și mama victimei, respectiv Simona Samson. În urma discuțiilor, Denisa și mama sa au refuzat să depună plângere penală, tânăra locuind acasă la individ. Dacă cele două nu se vor răzgândi, Gabriel va scăpa basma curată neoprindu-l nimic să o „iubească” cum știe mai bine pe Denisa din nou.

(Foto: Samson Simon, mama victimei)

(Foto: Litră Gabriel, agresor)

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava de asemean s-a autosezizat și derulează o anchetă în urma căreia vor stabili ce măsuri vor lua. Aceștia susțin faptul că minora refuză să fie ajutată spunând că este bine. Luni, 17 februarie 2020, reprezentanții DGASPC Suceava vor merge în Horodnic de Sus pentru a încerca să o ajute pe copilă și să o ducă la un centru maternal.

Despre eveniment a fost informat și prim procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți și s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „violență în familie” raportat la infracțiunea de „loviri sau alte violențe” si „act sexual cu un minor”.

De câte ori a mai fost bătută Denisa de către Gabriel Litră, care se autointitulează „Băiatu Gacigarul”, nu se știe. Dar cert este că dacă împotriva acestuia nu se va depune o plângere penală, individul va sta liniștit în sânul familiei fără a-l opri nimic să își manifeste iubirea cum vrea.

Vă amintim că filmarea a fost postată pe Facebook ieri, de Valentine's day, iar astăzi autoritățile deja au luat măsuri. Dar este posibil să se fi autosesizat degeaba. Cel mai probabil, mama Denisei și Gabriel Litră au reușit să o convingă pe minoră să nu depună plângere, astfel tânără va putea fi în continuare batjocurită de soțul ei, în timp ce mama ei va filma momentele pentru a le avea ca amintire.

Comentarii

Bucur Grani Ionel

16.02.2020 09:51

Pentru acest animal cu inimă de chine ar merita pedeapsa maximă pușcărie pe viață cum poți să bați o femeie și să o maltratezi în halul ăsta este strigător la cer oameni buni 😥😥😥

Adauga comentariu