VIDEO Banii sucevenilor, maculatură pentru Ion Lungu. Jumătate dintre angajații Primăriei Suceava sunt plătiți pentru a sta degeaba: „Este lejeritate în domeniul public”

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a declarat ieri pentru jurnalistul Mihai Chira faptul că bugetul orașul va fi unul de austritate în 2021, însă nu ia în calcul concedierea unor angajați.

„Am făcut o declarație anul trecut, că Primăria poate lucra la fel de bine și cu jumătate de personal. O spun și azi la fel. Eu vin din mediul privat și știu cum se pun problemele acolo”, a declarat primarul Ion Lungu.

Edilul Sucevei a arătat că salariații care sunt în plus vor fi redistribuiți în domenii precum fonduri europene sau serviciul de asfaltări proprii, de parcă respectivii salariați au intrat în Primărie de ieri. Oare până acum pentru ce au fost plătiți acești angajați?

„Nu sunt de acord să dai oamenii afară, dar sunt de acord să le găsim grad de încărcare, de ocupare”, a mai arătat Ion Lungu.

Chiar dacă recunoaște că Primăria Suceava are prea mulți angajați, Lungu a mai arătat că la instituția pe care o conduce mai sunt 82 de locuri libere.

Avem o întrebare pentru primarul Ion Lungu: când nu veți mai folosi banii sucevenilor pe post de maculatură?

Adauga comentariu