VIDEO Bărbații implicați în accidentul mortal de la Sucevița s-au bătut cu activistul de mediu Tiberius Vatamaniuc înaintea gravului eveniment rutier „Ei mi-au dat în cap și au plecat”

În urma tragicului accident rutier ce s-a petrecut pe data de 25 aprilie 2022, de pe raza localității Sucevița, pe rețelele de socializare au circulat informații conform cărora înaintea producerii evenimentului rutier, bărbații din BMW s-ar fi bătut cu activistul de mediu Tiberius Vatamaniuc. Pentru a-și exprima punctul de vedere, cel din urmă a făcut un live pe Facebook în care a povestit ce s-a întâmplat în seara cu pricina.

„Eu mă aflam în curte la mine când au venit trei oameni, doi erau în mașină și unul a rămas pe jos. Au venit la mine în curte și m-au lovit. Băiatul care a condus, nu cel care a murit, Dumnezeu să-l odihnească, de ăla îmi pare chiar rău, eram și prieteni, este prieten cu niște pădurari pe care i-am mai deranjat cu lemnul. M-a chemat până în curte și mi-a dat cu ceva în cap, nu am apucat să văd. Ei mi-au dat în cap și au plecat. Eu m-am dus spre spital, Poliția era în spatele meu, a văzut că nu l-am atins pe om. Acul i s-a oprit la 205 km/h. Ca să-l ajuns trebuia să am și eu 200 la oră. Dacă îl atingeam la 200 la oră bucăți se alegeau de mine și de mașină. Când au pornit polițiștii girofarul, am frânat și m-a furat și am lovit ușor un gard. Acolo sunt camere de supraveghere. Anchetatorii își vor face treaba și vor arăta adevărul. Îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat”, a spus Tiberius Vatamaniuc.

Vă amintim faptul că în seara de 25 aprilie 2022, în jurul orei 01.00, a fost anunțat faptul că un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului pe raza localității Sucevița.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani, din comuna Marginea, care se afla la volanul autoturismului marca BMW, a pierdut controlul mașinii într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens, a părăsit carosabilul prin partea stângă, a acroșat un copac pe care l-a scos din rădăcini, după care s-a răsturnat în albia.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD (B2 și TIM) cu sprijinul a două echipaje SAJ.

În urma evenimentului au rezultat două victime, respectiv doi bărbați încarcerați. După extragerea acestora, au fost predate către echipajele de prim ajutor în stare de inconștiență.

La Spitalul Județean Suceava a ajuns un bărbat în vârstă de 47 de ani, în stare gravă, comatos, intubat, cu traumatism cranio-cerebral, fracturi costale multiple bilateral, contuzii pulmonare, traumatism abdominal, fracturi la nivelul coloanei. Acesta a fost internat în secția de Chirurghie cu supraveghere în ATI. 

Șoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Adauga comentariu