VIDEO Bărbatul care l-a bătut pe un coleg de-al fiului său în curtea Liceului Tehnologic Dumbrăveni a ajuns după gratii

Polițiștii suceveni au dispus reținerea pentru 24 de ore a suspectului Constantin Galan (41 de ani), din comuna Verești, pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,lovirea sau alte violențe’’, ,,distrugere” și ,,tulburarea ordinii și liniștii publice” .

Amintim că un grav incident s-a petrecut joi în curtea Liceului Tehnologic Dumbrăveni. Un elev de 17 ani a fost luat la bătaie de către un coleg de 15 ani în sprijinul căruia a sărit tatăl său. Bărbatul pare să fi venit chitit să-l altoiască pe colegul fiului său. Cei doi l-au luat la pumni și picioare pe adolescent, care după o ploaie de lovituri a reușit să se dezprindă din mâinile celor doi agresori și să o rupă la fugă.

Se pare că totul a pornit de la o altercație avută loc cu o zi înainte între cei doi elevi. Cum nu a dorit să lase lucrurile nerezolvate, unul dintre tineri și-a chemat tatăl la școală și l-au rupt în bătaie pe cel care i-a provocat neplăceri ziua precedentă.

Elevul agresat și-a chemat fratele de 21 de ani în ajutor, însă și acesta a fost lovit de Galan, de această dată cu un cuțit, nu înainte de a-i avaria mașina.

Adauga comentariu