VIDEO Bărbatul de etnie rromă, care a bătut cu sălbăticie o femeie într-o crâșmă din municipiul Suceava, a fost reținut pentru 24 de ore

Ieri, 1 martie 2019, Rubin Feraru a fost reținut pentru 24 de ore, de către polițiștii suceveni. Individul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunerea de luare a unor măsuri preventive.

Rubin Feraru (46 de ani), din municipiul Suceava, a bătut-o cu sălbăticie pe A.B. (31 de ani), angajata unui bar din cartierul Burdujeni. 

Feraru a luat-o razna în momentul în care, fiind foarte beat, barmanița a refuzat să îi mai dea de băut. În acel moment, individul s-a răzbunat pe A.B. (31 de ani), scuipând-o și înjurând-o.

În crizele sale, rromul a lovit cu pumnul în piept un client din bar, a aruncat cu scaune spre bar, a scuipat-o pe A.B. și a lovit-o cu sălbăticie peste cap.

„Primul echipaj nu i-a dat nici amendă pentru că le fuma în nas, în local. Al doilea echipaj de Poliție a venit, a constatat că m-a bătut. Prima dată când a venit Poliția nu s-a făcut nimic, nu proces verbal, nu nimic. A doua oară, după ce mi-am luat pumni grei, când au venit polițiștii individul era deja plecat. Atât primul echipaj de poliție cât și al doilea mi-au spus foarte nonșalant că ei nu au ce să facă”, a spus A.B..

În cele din urmă se pare că polițiștii au scos mâinile din buzunare, în acest caz.

 

Adauga comentariu