VIDEO Bărbatul înjunghiat aseară la bâlciul de la Iulius Mall Suceava a murit. Un tânăr din Șcheia este individul care a încercat să se apere cu un cuțit

Aseară, în jurul orei 21.00, printr-un apel la 112 a fost anunțat faptul că în parcarea Iulius Mall Suceava, în zona bâlciului, are loc un conflict.

Conflictul a avut loc între o persoană de etnie rromă și personalul angajat pentru a deservi un carusel din bâlci. În timpul conflictului spontan, Constantin V. (37 de ani) din comuna Horlești, județul Iași și Mădălin B. din municipiul Huși, județul Vaslui au intrat într-o altercație fiziă cu un bărbat de etnie rromă. După ce bărbații și-au aplicat mai multe lovituri reciproce, bărbatul de etnie a încercat să fugă. Pe urmele sale au pornit cei doi angajați de la bâlci.

Încercând să scape, bărbatul urmărit a scos un cuțit și a lovit la întâmplare cu el, înjunghiindu-l în zona pieptului pe Constantin V. și tăindu-l în zona brațului drept pe Mădălin B..

Cei doi bărbați răniți au fost transportați la UPU Suceava. Din păcate, în cele din urmă, medicii au constatat decesul lui Constantin V..

În urma cercetărilor polițiștilor, aceștia l-au identificat pe făptaș, respectiv pe Ilie Daniel Ferar (26 de ani), comuna Șcheia. Acesta a fost ridicat de polițiști și transportat la spital pentru că avea răni.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „omor”. Față de acesta se va dispune măsura reținerii pentru 24 de ore și pe urmă va fi prezentat în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Comentarii

Mari

25.06.2022 18:28
Rusine militienilor!!!!Stateau in loc sa-l bage urgent in masina!A murit cu zile din cauza hemoragiei!!!!Bravo acelui om care-i presa compresa!!!Oamenii sunt mai oameni decat militienii

Adauga comentariu