VIDEO Bătaie între mai mulți în Autogara din Fălticeni. Victima agresiunii a refuzat să depună plângere la Poliție pentru că pierdea autobuzul

La data de 10 septembrie 2019, pe la ora 19.40, polițiștii din Fălticeni au fost anunțaţi prin 112 de către Constantin B. despre faptul că fiul său, Daniel Cristian B., a fost bătut în Autogara din localitate.

Din cercetările făcute de agenți s-a stabilit că în jurul orei 19.30, în timp ce se aflau în Autogara din municipiul Fălticeni, între minorul Daniel Cristian B. (15 ani) şi minorul Erik – Marian Z. (15 ani), a avut loc un conflict spontan.

Daniel Cristian B. a fost lovit cu pumnii în zona feţei, atât de către Erik – Marian Z., cât şi de Alex – Rudi Z. (17 ani), Cosmin – Iulian Zancu (23 de ani) şi Petru Sorin Z. (16 ani), toți din comuna Vulturești.

În apărarea victimei a intervenit fratele acestuia, Cătălin – Constantin Bolohan (19 ani), din municipiul Fălticeni, care a aplanat conflictul.

După ce a fost bătut bine, Daniel Cristian B. nu a dorit să se prezinte la sediul Poliţiei Municipiului Fălticeni pentru a fi audiat, motivând că va pierde ultimul mijloc de transport în comun pentru a ajunge la domiciliu.

Acesta avea leziuni minore la nivelul feţei, afirmând verbal că nu doreşte să-i fie acordate îngrijiri medicale.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”.

Adauga comentariu