VIDEO Bezmeticii fără nicio perspectivă de viitor aciuați pe la Albina îi terorizează pe proprietarii de magazine din zonă, profitând de pasivitatea polițiștilor suceveni

De o bună bucată de timp, pe băncile și pe scările de la crâșma de la Albina, din cartierul George Enescu al municipiului Suceava, s-au aciuat mai mulți tineri, fără nicio perspectivă de viitor.

Aceștia consumă băuturi alcoolice și fac gălăgie, producând disconfort pentru toți cetățenii care își fac cumpărăturile la magazinele din zona respectivă.

În ultimele săptămâni, gălăgia s-a transformat în furturi și scandaluri. Bezmeticii au început să se „înfrupte” din produsele scoase la vânzare. Principala țintă este magazinul Cvartet, ale căror vânzătoare nu le pot ține piept indivizilor fără viitor, care sunt adesea puși pe scandal.

În urmă cu două seri, la data de 3 martie 2021, în jurul orei 20.00, unul dintre bezmetici a făcut un circ de nedescris în fața magazinului Cvartet. Patronul de la magazin a intrat într-o dispută cu acesta deoarece ar fi furat mai multe produse. Lucrurile au fost la un pas să degenereze, bezmeticul îndreptându-se ostentativ spre bărbat, amenințând că îl va lovi cu o sticlă în cap.

Din fericire, lucrurile nu au escaladat, patronul magazinului preferând să se retragă, pe principiul cel mai deștept cedează primul.

Toată această situație are loc, în mare măsură, din vina polițiștilor, care reacționează extrem de pasivi la teroarea impusă de bezmeticii fără nicio perspectivă de viitor din zona Albina.  

După cum este cunoscut prin aceste medii „academice”, printre bezmetici se află și multe „sifoane” ale polițiștilor suceveni, care preferă să nu-i deranjeze primind la schimb tot felul de ponturi importante cu privire la furtișagurile comise și traficul de etnobotanice de pe raza municipiului Suceava.

Comentarii

Bambam

05.03.2021 19:47

Cimpa smecherul ratat devenit sifon hahhahaha

Adauga comentariu