VIDEO BINE FĂCUT ÎN LINIȘTE! O tânără văduvă, care locuiește cu cei trei copiii ai săi și cu cumnata în condiții precare, a primit o mână de ajutor de la primarul comunei Ostra, Asociația Donează - Gura Humorului și localnicii din zonă

Primăria comunei Ostra, primarul Ioan Oros, localnicii și Adriana Crăiuț de la Asociația Donează - Gura Humorului s-au oferit să vină în sprijinul unei tinere văduve din satul Tărnicioara, comuna Ostra, care își crește cei trei copii în condiții precare.

Anca Ianos, în vârstă de 36 de ani, care este văduvă de șapte ani, după ce soțul său a fost răpus de o boală, își crește cei trei copii într-o casă cu o cameră împărțită în două deoarece femeia locuiește și cu cumnata sa.

„Ea este în evidența Asistenței Sociale din cadrul Primăriei Ostra. Este un caz special și am zis să contribuim un pic la modernizarea căsuței pentru că în casa respectivă a rămas și ea și cumnata ei. (...) Acum, cu ajutorul Asociația Donează, al cetățenilor din localitate, al Primăriei și al meu personal ne-am gândit să îi facem cât de cât condiții mai bune de locuit”, ne-a transmis Ioan Oros, primarul comunei Ostra.

Când vor fi finalizate lucrările, Anca Ianos va avea, în apropierea casei în care locuiește în prezent, o anexă care va fi compusă dintr-o cameră, o baie, o bucătărie și un hol.

În prezent, a fost turnată fundația și conform primarului comunei, când se va opri ploaia se vor continua lucrările în ceea ce privește ridicarea pereților. De asemenea, până acum a fost făcută instalația de apă și urmează să fie făcută și cea electrică.

Trebuie menționat faptul că, pe seama acestei acțiuni, edilul comunei Ostra nu a încercat să își facă campanie electorală înaintea alegerilor locale ce au avut loc la data de 27 septembrie 2020.

 

Adauga comentariu