VIDEO Bucurie incomensurabilă pentru Teodora Munteanu, pensionara devenită viceprimar al Sucevei. Aceasta a câștigat premiul cel mare al tombolei festivalului Bucovina Motorfest, o motocicletă Yamaha

Marele premiu al tombolei festivalului Bucovina Motorfest, o motocicletă Yamaha 2YL, a fost câștigat de Teodora Munteanu, viceprimar (USR-PLUS) al municipiului Suceava. Vă amintim că, din ocupația de „pensionar” Munteanu a ajuns viceprimar.

Festivalul Bucovina Motorfest a avut loc la sfârșitul acestei săptămâni în muncipiul Suceava, pe platoul Cetății de Scaun. Evenimentul care adună public din toate colțurile țării include și o tombolă cu mai multe premii: o motocicletă Yamaha 2YL, o chitară Yamaha RS420 Revstar Maya Gold, un curs auto pentru categoria B și un abonament lunar Bee Fit. Persoanele care voiau să se înscrie în această tombolă erau nevoite să cumpere tricoul festivalului.

Câștigătorii a fost desemnați sâmbătă seară, în pauza dintre concertele susținute de formațiile Urma și Alternosfera.

Marele premiu, o motocicletă Yamaha 2YL, a fost câștigat de Teodora Munteanu, viceprimar al municipiului Suceava.

În luna iulie, într-o ședință prezidată de Teodora Munteanu, Consiliul Local Suceava a aprobat o sponsorizare de 40.000 de lei pentru organizarea festivalului Bucovina Motorfest.

În urmă cu aproape un an, cotidianul Ziar de Suceava a scris:

„Rămâne de văzut dacă Munteanu va face altceva în acest mandat de viceprimar, decât să aștepte pensionarea plătită mai bine după un mandat de viceprimar. Nu trebuie uitat faptul că, de când și-a făcut apariția USR în Suceava, Teodora Munteanu nu s-a remarcat cu nimic.”

De atunci și până acum, Munteanu nu s-a remarcat mai cu nimic... doar cu acest premiu și cu idei bătrânești precum solicitarea amendării sucevenilor care-și lasă mașinile anapoda prin oraș pentru că nu au unde parca. 

Teodora Munteanu s-a gândit să doneze contravaloarea motocicletei după ce a ajuns subiect în presa națională, iar comunitatea a arătat-o cu degetul.

Adauga comentariu