VIDEO Candidatul pentru funcția de senator din partea PPU-SL, Daniel Ionașcu, la secția de vot: „ieșit cât mai mulți, dacă se poate toți, la vot pentru că România e a noastră și a urmașilor urmașilor noștri în vecii vecilor”

În această dimineață, Daniel Ionașcu (PPU-SL) i-a fost alături colegului său de partid, Ștefan Alexandru Băișanu, care și-a exprimat votul pentru alegerile parlamentare, în secția de votare amenajată în cadrul Colegiului Național „Petru Rareș” Suceava. Alături de cei doi au fost mai mulți colegi de partid.

Daniel Ionașcu candidează pentru funcția de senator din partea Partidului Puterii Umaniste Social Liberală Suceava.

„Am votat cu foarte, foarte mare emoție. Întâi pentru că cred cu responsabilitate că este vremea României. Astăzi este vremea noastră, a românilor. Astăzi, eu și dumneavostră trebuie să ne simțim guvernanți, noi suntem Guvernul țării și conducerea ei. Pământul acesta, țara aceasta, credința noastră, viitorul nostru sunt astăzi în palma noastră. Frați români, din toată inima vă rog <Ieșiți la vot! Ieșiți la vot cu toții, pentru că de votul dumneavoastră, al fiecăruia, al nostru, depinde soarta țării de mâine>. Vreți să se deschidă bisericile? Am vrut și vrem. De mâine se poate. Votați schimbarea. Vreți copiii noștri să ajungă de mâine în școli să nu mai fie discriminări? De mâine se poate. Noi putem hotărî astăzi acest lucru. (...) Țara are nevoie de noi, copiii noștri au nevoie de noi, România astăzi e în palma noastră, în ștampila noastră, în decizia noastră, în votul nostru. Un singur lucru trebuie să facem, să ieșit cât mai mulți, dacă se poate toți, la vot pentru că România e a noastră și a urmașilor urmașilor noștri în vecii vecilor”, a spus Daniel Ionașcu.

sursa foto: newsbucovina.ro

Adauga comentariu