VIDEO Carambol pe Calea Unirii provocat de o șoferiță beată, în vârstă de 20 de ani

Aseară, în jurul orei 19.45, Mădălina Iuliana Rătundu (20 de ani), din comuna Frumosu, conducea un autoturism marca Volkswagen pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava. Aceasta se deplasa dinspre centrul orașului spre cartierul Burdujeni. La un moment dat, aceasta a pătruns pe sensul opus, a intrat în coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de un tânăr de 22 de ani.

După coliziune, mașina tinerei a fost proiectată în alte două mașini, una marca Volkswagen și una marca Mercedes-Benz, care circulau dinspre Burdujeni spre centrul orașului.  

În urma evenimentului rutier, toți șoferii nevinovați au fost transportați la Spitalul Județean Suceava pentru a fi evaluați medical.

Mădălina Iuliana Rătundu a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesteia i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, și ceilalți șoferi au fost testați cu aparatul etilotest. Rezultatele acestora au fost negative.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Adauga comentariu