VIDEO Ce spun sucevenii despre faptul că aproape jumătate de oraș nu are căldură seara

Locuitorii din mai multe cartiere ale municipiului Suceava sunt nemulțumiți de faptul că pe timp de seară nu au căldură în apartamente. Având în vedere temperatura scăzută care se înregistrează noaptea, sucevenii sunt nevoiți de a utiliza diferite metode pentru a nu se îmbolnăvi în propriile case.

Sucevenii, fiind obișnuiți cu problemele destul de dese la sistemul de furnizare a apei calde, fac haz de necaz.

„Poate lumea în vârstă, noi suntem tinere. (...) Nu că noi ne învelim. Am scos plăpumioarele, pijămăluțele și e bine așa. Sănătate să fie ca să putem dormi, că dacă nu putem dormi, facem ceaiuri, umblăm prin casă. (...) E bine așa cum dă Domnul, nu avem ce face”, a spus o suceveancă.

„A fost câteva zile. Cam, un pic da, dar îi bine, față de acum câteva zile când nu era căldură deloc și am ajuns la 18 grade în casă, acum la 21 de grade, 21 jumate, e bine. Eu aș zice că da, măcar vreo patru, cinci ore îi bine”, a spus un sucevean.

Reprezentanții firmei care se ocupă de furnizarea apei calde în municipiul Suceava știe despre problemele care îi lasă pe locuitori fără căldură la calorifere.

„Sunt niște probleme la trei puncte termince care sunt oprite în totalitate, Zamca 3, unde avem o săpătură mecanizată programată pe mâine în bulevard, e o stradă acolo betonată care trebuie spartă ca să înlocuim o țeavă de DN200, Cuza Vodă 4 dar avem o problemă tehnică, trebuie să ne ajungă o piesă azi, mâine dimineață, cum ajunge se pornește și Obcini 4 care întâmpină probleme lăsată special la urmă că trebuie încărcat mai cu atenție”, a spus Mugur Corlățean, director Thermonet.

Reprezentanții firmei furnizoare de căldură consideră că până la finalul acestei săptămâni vor remedia situația iar suceveni vor avea din nou căldură în apartamente.

sursa foto: www.radioconstanta.ro

Adauga comentariu