VIDEO Ce spune mama minorei gravide care a fost maltratată de un iubitul de etnie rromă? Femeia și fostul ei concubin ar fi filmat bătaia: „Ei spuneau că se jucau”

Simona Samson, mama Denisei, susține că nu era de față în momentul în care Gabriel Litră (19 ani) „se juca” cu fiica sa în vârstă de 15 ani. Aceasta spune că Denisa i-ar fi explicat că în respectiva filmare cei doi se jucau. Deși în urma cercetărilor s-a constatat faptul că în spatele telefonului, care filma momentul de „iubire”, se afla Simona Samson, aceasta încearcă să scape de la vină spunând că ea a fost în Germania când a fost făcută filmarea.

Simona Samson a zis despre Gabriel Litră, tânărul de etnie rromă care i-a batjocurit fiica, că este consătean și nu i se pare violent pentru că îl cunoaște.

„Nu-i bine nici așa, cum să spun, dar ei spuneau că se jucau. Am întrebat-o pe fată, a zis că se joacă, păi eu nu știu, nu pot să spun mai multe detalii dacă n-am fost cu dânșii. Ce s-a întâmplat? Asta vreau să spun, copilul o să plece la plasament, eu am semnat pentru dânsa c-a venit și de la Primărie, a venit tot absolut, și dau o semnătură pentru dânsa. Eu caut și de dânsa și de copil. (...) Violent nu mi se pare, nu mi s-a părut, că îl cunosc că e de aici din sat, nu pot să spun că-i violent, că-i Doamne ferește chestii de alt gen. Nu știu ce a fost între dânșii, ei știe. Spune că a fost o joacă, așa am spus și eu și acuma seara când m-am văzut la telejurnal îmi venea să râd, cum adică eu am fost mama spune că a fost o joacă. (...) Eu nu știu, n-am fost cu dânșii, că eu nici n-am fost acasă, am fost plecată în Germania. Eu am o lună de când sunt venită, acuma recent”, a spus Simona Samson, mama Denisei.


Vă amintim faptul că Gabriel Litră (19 ani), care s-a autoporeclit „Băiatu Gagicarul”, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Individul și-a bătut cu sălbăticie concubina în vârstă de 15 ani, care era gravidă în luna a V-a, pe motiv că l-a înșelat. Momentul, care a avut loc în comuna Horodnic de Sus, din județul Suceava, a fost filmat și a ajuns pe internet în seara de 14 februarie 2020.

În spatele telefonului, care filma momentul în care Gabriel Litră își manifestă iubirea față de concubina sa, se afla Simona Samson, care este mama Denisei, și Chirilă George Cosmin, fostul concubin al Simonei. Filmarea ar fi fost făcută în luna ianuarie a anului 2020, iar cei doi care au filmat evenimentul au spus în primă fază că totul a fost o joacă. Filmarea a ajuns pe Facebook, după ce fostul concubin al Simonei Samson a încercat să facă viral momentul, lucru reușit cu succes.


 

Mai multe detalii despre acest caz puteți afla citit articolele din ultima vreme:

* Ce spune mama tânărului care și-a maltratat concubina minoră și gravidă?

* "Băiatu Gagicarul", care și-a maltratat concubina minoră și gravidă pentru că l-a înșelat, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Persoanele care au filmat momentul fără a interveni riscă să fie și ele trase la răspundere

* Autoritățile au luat măsuri! „Băiatu Gagicarul”, care și-a maltratat concubina minoră și gravidă în timp ce soacra îl filma, a fost reținut pentru 24 de ore

* „Băiatu Gagicarul”, care și-a maltratat concubina minoră și gravidă în timp ce soacra îl filma, va scăpa probabil basma curată

* Un individ de etnie rromă din Horodnic de Sus își bate iubita, care e minoră și gravidă. Momentul e filmat chiar de mama fetei

 

 

 

 

Adauga comentariu