VIDEO Cei doi tineri care s-au răsturnat cu mașina pe raza localității Ipotești au fost reținuți pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava

În urma unui eveniment rutier petrecut la data de 25 octombrie 2020, pe raza localității Ipotești, doi tineri au fost reținuți ieri în arestul IPJ Suceava pentru 24 de ore. 

Cei doi se aflau în autoturismul care, la data de 25 octombrie, pe la ora 04.30, s-a răsturnat în afara drumului pe raza localității Ipotești. În urma accidentului două persoane au fost încarcerate în autoturism. Atunci, pasagerii au fost extrași de către pompierii militari deplasați la fața locului. De asemenea, în urma evenimentului un tânăr era conștient în timp ce altul era inconștient.

Cele două persoane aflate în autoturismul răsturnat sunt Gheorghe Florin Panciuc (25 de ani), din comuna Bosanci, și Dumitru Mihai Dragomir (21 de ani), din comuna Udești. 

Gheorghe Florin Panciuc a fost diagnosticat cu „halenă alcoolică, plăgi regiune palmară stângă”, în timp ce Dumitru Mihai Dragomir a fost diagnosticat cu „contuzie toraco-abdominală prin accident rutier, contuzie gambă dreaptă”.

La început polițiștii nu au putut stabili cine a condus autoturismul, așa că au fost testați cu aparatul etilotest ambii tineri. În cazul lui Gheorghe Florin Panciuc rezultatul a fost negativ, iar în cazul lui Dumitru Mihai Dragomir rezultatul a fost de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au ajuns la concluzia că ambii tineri ar fi condus autoturismul, dar când a avut loc accidentul la volanul mașinii se afla Gheorghe Florin Panciuc.

Cei doi indivizi au fost reținuți pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, unei persoane fără permis de conducere sau sub influența alcoolului”.

 

 

Adauga comentariu