VIDEO Cele două patinoare care funcționează în Suceava riscă să fie închise, după ce Ion Lungu i-a cerut prefectului să stabilească dacă acestea își desfășoară activitatea legal sau nu: „Nu vreau să fiu pe post de pârâtor”

Astăzi, primarul municipiului Suceava, a transmis sucevenilor, prin intermediul unei conferințe de presă, faptul că a solicitat prefectului Sucevei, Alexandru Moldovan, să ia măsuri cu privire la cele două patinoare din oraș.

În timp legea nu permite municipalității să deschidă patinoarul din Areni, în apropierea Complexului Comercial Iulius Mall și în parcarea Complexului Comercial Carrefour două patinoare prívate funcționează nestingherite.

Edilul i-a cerut prefectului să stabilească dacă cele două pationoare funcționează legal sau nu.

MINUTUL 01.10

„Am avut personal o discuție la DSP și au spus că nu sunt de acord, nu  ne recomandă să deschidem patinoarul, având în vedere faptul că se pot deschide doar patinoarele pentru sportul profesionist, patinoare în care să se poată antrena maxim 10 persoane.

Este o situație foarte ingrată, nu vreau să fiu pe post de pârâtor, dar am avut o discuție și cu domnul prefect și am cerut să se facă ordine, într-un fel sau altul, pentru că așa cum se știe funcționează două patinoare. Conform informațiilor primite de la DSP nu au niciun fel de aviz. Ca atare să vedem să ne aliniem într-un fel sau altul dacă e legal să fie închise sau deschise. Ar trebui aplicată aceeași unitate de măsură”, a spus Ion Lungu.

 

Adauga comentariu