VIDEO Cetățenii din Mălini au avut o misiune simplă la vot, după ce actualul primar a candidat de unul singur: „Nu a avut cine să-l concureze. El a fost cel mai bun”

Cetățenii din comuna Mălini, județul Suceava, au avut o misiune simplă la alegerile locale de astăzi. Aceștia nu au avut de unde alege deoarece în cursa pentru Primărie s-a înscris un singur candidat, actualul primar. Oamenii nu au părut deranjați de situația creată, ei arătându-se mulțumiți de activitatea edilului pe care îl caracterizează drept harnic și gospodar.

„Nu e grea de ce să fie grea. Ca primar e destul de bun. Anul trecut a fost cu 96 sau 97, nu mai știu, după câte am înțeles eu. Dați-vă seama că dacă se băga cineva oamenii tot cu el țineau”, a precizat un localnic din Mălini.

 „Nu-i greu. Un singur candidat avem. Înseamnă că-i om bun, un om care face treabă în comună. Lumea-l iubește, toată lumea”, a spus o femeie care mergea la vot.

„Nu-i greu. El este singur, pe el îl votăm. El ne-a condus până acuma, ne-o condus bine, oamenii au fost mulțumiți de el și asta este. Nu-i altul mai bun. Nu este altul mai bun. Dacă se credea unul mai bun candida”, a arătat un alt sătean din Mălini.

„Dacă o fost cel mai bun. Decât unul puturos mai bine unul harnic. Nu a avut cine să-l concureze. El a fost cel mai bun”, a mai menționat o bătrână.

Petru Nistor, actualul primar al comunei Mălini, se află deja la cel de-al patrulea mandat și de mâine îl va începe pe cel de-al cincilea. În vara acestui an, edilul a trecut de la PSD la PNL.

Adauga comentariu