VIDEO Chiaburul sucevean Ștefan Mandachi a vorbit despre cum se fac banii „ușor” numindu-i ratați pe cei care-și încearcă norocul la pariuri și cazinouri: „Sunt niște putori cărora nu le place munca”

În ultima vreme, patronul de la Spartan, Ștefan Valentin Mandachi, și-a făcut emisiunea „Mandachi Televijân”, pe canalul său de Youtube, unde se alintă dorind să dea impresia că se pricepe la orice.

În cadrul ultimului episod, intitulat „Cum se fac banii <ușor>. Cinci metode sigure by Ștefan Mandachi”, chiaburul sucevean a transmis publicului său că „jucătorii la loto sau cei care așteaptă marea lovitură sunt niște putori cărora nu le place munca, din aceeași găleată cu jucătorii la păcănele, nu-i nicio diferență între ei și ratații care joacă la cazinouri sau care pariază la pariuri cât e ziua de lungă”.

Mandachi susține că a ajuns la această concluzie având la bază niște statistici.

Întreaga emisiune poate fi urmărită mai jos:

Vă amintim faptul că lunile trecute Ștefan Mandachi a mai făcut câteva mărturisiri și în podcast-ul lui Cătălin Măruță:

Răspunsul ambiguu al patronului de la Spartan, Ștefan Mandachi, când a fost întrebat dacă a fumat vreodată iarbă: „Nu am fumat niciodată iarbă. (...) Fumez și iarbă, iau și ciuperci”

Ștefan Mandachi idolul femeilor? Patronul de la Spartan susține că are mai multe iubite și îi face plăcere să înșele: „Fiți atenți la băiatu'! (...) Eu militez pentru legalizarea prostituției în România”

Adauga comentariu