VIDEO ”Ciprian Bos”, șoferul analfabet care a produs accidentul mortal din noaptea de Revelion din 2020 a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare. Decizia este definitivă

Curtea de Apel Suceava a respins apelul inculpatului Ciprian Costel Troia privind condamnarea sus-numitului la doi ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”. Așadar, condamnarea la doi ani de închisoare cu executare a rămas definitivă.


Vă amintim faptul că în seara de, 31 decembrie 2019 - 1 ianuarie 2020, Ciprian Costel Troia (21 de ani - la acea dată) a lovit mortal cu mașina un tânăr în vârstă de 26 de ani și a fugit de la fața locului. În seara de Revelion, victima a fost lovită violent de o mașină, în momentul în care George Parașteac (26 de ani - la acea dată) sărbătorea trecerea în anul 2020 împreună cu mai mulți tineri.

Individul care l-a spulberat cu mașina a fugit de la fața locului, fiind găsit a doua zi de către polițiști. Acesta se numește Ciprian Costel Troia, din comuna Berchișești. Troia a fost găsit la domiciliul lui Ion Ferar, din comuna Șcheia. În curtea celui din urmă se afla și autoturismul Peugeot 307 condus de Ciprian Costel Troia în noaptea fatidică.

Ulterior, șoferul criminal a fost reținut și arestat preventiv pentru 30 de zile, în sarcina sa fiind reținute infracțiunile de „ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Accesând contul de Facebook al lui Ciprian Costel Troia sau cum îi place lui să-și spune „Ciprian Bos” ajungem să ne punem întrebarea: cum a reușit un analfabet, care nu este în stare să scrie o propoziție corectă, să intre în posesia permisului de conducere?

Vă oferim câteva mostre din cugetările de pe Facebook debitate de către „Ciprian Bos”:

Accidentul mortal produs în noaptea dintre ani a fost filmat cu telefonul mobil: „L-a luat din plin!”

Șoferul analfabet care a produs accidentul mortal din noaptea de Revelion a obținut permisul în timpul procesului în care este judecat pentru conducere fără permis

Informații revoltătoare au ieșit la iveală la scurt timp după tragerie. Costel Cirprian Troia a obținut permisul de conducere în timp ce era judecat tocmai pentru conducere fără permis.

În 2016, Costel Ciprian Troia a fost depistat în timp ce conducea un vehicul pe drumurile publice deși era minor și nu deținea permis de coducere.

Dosarul a fost ținut timp de trei ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului. În cele din urmă, la 12 iulie 2019 Costel Ciprian Troia a fost trimis în judecată pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 din Noul Cod Penal, dosarul fiind înregistrat pe rolul Judecătoriei Gura Humorului.

Între timp, dacă vă vine să credeți, Costel Ciprian Troia s-a înscris la școala de șoferi și a obținut permisul în data de 22 noiembrie 2019.

La 11 decembrie 2019 a avut loc și primul termen în dosar, dar Costel Ciprian Troia nu a fost prezent în sala de judecată. Acesta este motivul pentru care judecătorul a stabilit un nou termen pentru data de 29 ianuarie 2020, atunci când inculpatul fost citat cu mandat de aducere.

Adauga comentariu