VIDEO Circ politic cu ocazia inaugurării celui mai mare loc de joacă din Suceava. Clovnul PNL-ului i-a pus pe copii să-l ovaționeze pe primarul Ion Lungu

Oamenii care conduc orașul Suceava sunt în stare să facă circ politic chiar și la inaugurarea unui loc de joacă. Pentru inaugurarea celui mai mare parc din oraș, municipalitatea l-a chemat la eveniment pe un clovn cunoscut în România pentru modul agresiv de a face atmosferă în rândul publicului de orice vârstă.

„Astăzi este un moment deosebit aici, inaugurăm cel mai mare loc de joacă, pe care-l avem astăzi în municipiul Suceava. Sunt convins că vor fi și mai mari în perioada următoare, avem proiecte în acest sens. Este un loc de joacă care s-a născut în urma solicitărilor din partea cetățenilor din această zonă a cartierului Burdujeni, la bugetarea participativă pentru anul 2018. (...) Este un loc de joacă destinat în primul rând copiilor, dar putem spune că chiar și adulților. Avem mai multe module aici, pentru copii pentru 3 – 7 ani, 7 – 14 ani, în partea din spate avem pentru adulți unde sunt aparatele de fitness, avem masă de ping-pong, de asemeni mese pentru jucat șah, de asemeni este așa cum vedeți dotat cu mobilier urban, avem cișmea de apă aici, avem iluminat, camere video”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

Expresia românească „s-au strâns ca la urs”, se aplică de această dată în cazul acestei inaugurări, deoarece sucevenii s-au strâns cu mic cu mare pentru a urmări evenimentul, atât de afară cât și de la geamurile apartamentelor.

În timp ce Ion Lungu, primarul Sucevei, pedala pe o bicicletă de fitness, Andrei – Ionuț Nesculescu, cunoscut drept Clovnul Bobo, a convins copiii să strige în gura mare urări de laudă la adresa edilului sucevean pentru că și-a făcut treaba.

Localnicii sunt încântați de faptul că vechiul parc dintre blocuri a fost înlocuit de acesta.

„Un loc deosebit, în așteptam de mult. Stau în zonă din 2006 și vechile aparate de joacă reprezentau un adevărat pericol pentru copii”, a zis o localnică.

„Era nevoie pentru că sunt foarte mulți copii în cartier și mi se rupea inima că se jucau printre mașini în mijlocul străzii”, a susținut o altă localnică.

Realizarea acestui parc de 660 de metri pătrați s-a făcut prin bugetarea participativă, la cererea sucevenilor și a costat 515.000 de lei. Municipalitatea susține faptul că urmează a se realiza încă 10 locuri de joacă pentru copii.

Clovnul Bobo, celebru pentru circul agresiv pe care îl face este un susținător al partidului care se află la conducerea orașului, anume PNL. Acesta nu a lipsit din cercul de susținători al primarului Sucevei în momentul în care în timpul campaniei electorale aceștia împărțeau prin oraș pliante cu mesaje de susținere pentru PNL.

Clovnul sucevean Bobo s-a făcut cunoscut într-un mod mai aparte după ce s-a prezentat la o emisiune televizată de divertisment cu un „număr extraordinar de prost și lung”, conform aprecierilor din partea unui jurat al emisiunii.

Întregul moment care l-a enervat la culme pe unul dintre jurații emisiunii și întreaga jurizare a numărului clovnului sucevean o puteți urmări în filmarea ce urmează.

sursa video: www.youtube.com

Comentarii

koko

04.07.2019 18:12

clovnul bobo a bruscat mai multi copii acum cativa ani, nu va intrebati cum de nu mai apare prin parcul central? L-au izolat doar pe zona Burdujeni dupa numeroasele scandaluri din centru! 

Adauga comentariu